Şimdi Ara

LagunaI 2.0 RXT alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar hemen konuya gireyim .

Arkadaşım 2001 model 2.0 RXT yani en dolu paket lagunasını satıyormuş
    araç 180000 kilometre'de çok bakımlı ve temiz değişeni boyalı parçası olmayan bir araba . hatta bir iki kez sürme fırsatıda buldum hoşumada gitti aslında

Sizce bu araca 17.000 TL verilirmi ?
    en çok aklımı kurcalayan ise kilometresi . İleride bu araç çok sorun çıkartırmı ? Alıp 200.000 kilometrede satmaya kalksam zarar edermiyim ya da araç elimde kalırmı ?

cevaplarınızı bekliyorum, iyi geceler .

• 2.0 lar biraz zor satılyor ama güzel araba temizse ve uzun süre bineceksen al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satışı kolay olmaz usta. Binmeye binersin ama bozulursa parçaları pahalıdır. ilk arabam olarak bunlardan düşünüyordum ama parçası pahalı diye vazgeçmiştim. Bir de reno arabası biraz sorun çıkarmaya meyilli. Clio vardı bende güzel hoş arabaydı ama bi sorun çıktımı ufacık parçaya dünya para veriyorsun.
  • Fiesta,Corsa,Polo,Clio daha masrafsız olur. Üst segment alınacaksa cıvıc,corolla,focus tavsiye ederim.
  • 17 bine laguna alacak adam var mıydı ya , bana da böyle bir müşteri denk gelse ya keşke :)
  • Üstad makyajlı kasaysa güzel araba 16v 140 hp lpg varsa iyi yoksa çok yakar. Eğer aracın kondisyonu iyiyse pazarlikla alınır ama iyi bir ustaca göstermekte fayda var masraf cikartirsa 17 lira çok para. Bence ustaca gösterin sorun çıkarması muhtemel parçaları fiyat ve işçilik ne kadar cikacaksa ona göre fiyat kirarsiniz ama Laguna güzel konforlu araçtır.

• 140 lık volvo motorlusuna bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 1.6 RXT?
    19 yıl önce açıldı
    Accent Admire 1.6 alınırmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle yorumlar için teşekkürler beyler . Araç 140'lık volvo motoru var , dediğim gibi aracın ne değişeni ne boyası var ve bakımları düzenli yaptırılmış . hatta aracı arkadaşım alırken , ustaya gösterirken yanındaydım . Beni korkutan sadece bu yedek parça olayı ikinci el ve kilometresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splash06 -- 11 Mayıs 2014; 2:57:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: splash06

öncelikle yorumlar için teşekkürler beyler . Araç 140'lık volvo motoru var , dediğim gibi aracın ne değişeni ne boyası var ve bakımları düzenli yaptırılmış . hatta aracı arkadaşım alırken , ustaya gösterirken yanındaydım . Beni korkutan sadece bu yedek parça olayı ikinci el ve kilometresi

Arkadaşımın eniştesinde var volvo motorlusu 2000 model ilk sahibi daha 94binde bir araç tabiri caizse kız gibi araç daha inanın gaza dokunmaya korkuyorum :) Aydın otobanında araç 170'e gelmiş inanın farkında değilim 120 ile gidiyorum sandım 14 yıldır araç adamda Bakımını hiç eksik etmez şuana kadar maşallah hiç masraf çıkarmamış. yakıt konusunda birşey diyemem araç hem benzinli hemde fazla kullanılmıyor garaj arabası.

• Usta araba benzinli. Oyle cok komplike bi motoru yok yani. Hergun bozulacak hali yok heralde. Icine sindiyse binmek icin aliyorum varsin gec satilsin dersen al gitsin. Konforlu arabadir. Bide bakimli diyorsun. Hayirli olsun diyeyim o zaman

• Pazarlık edin biraz. Alınır tabiki RXT deki donanım, konfor ve kaliteyi o paraya başka araçta bulamazsınız. 16 bine düşmese 17 bin olsa bile 17 bine ne alınacak başka ? Golf 4 ü bile o paraya vermiyorlar. Corsa, fiesta falan geçiniz bumları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motoru 140'lık olması lazım.Atik bi motor.Konforlu araç deri koltuk,otomatik klima vs. var.Sorunu yoksa o paraya kaçırmazdım.
  • Fiyatı 15 bin dolaylarına çekerseniz ve araç gerçekten temizse alınır. Çok zevkli bir arabadır. Arıza ihtimali iyi bakılmışsa mekanikte çok az. Genelde elektronik ve ecu arızası. Ecu arızalanırsa biraz sıkıntı. Çevremde 1 kere denk geldim o da çıkma buldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.