kelinmelerin tükendiği yerde yumruklar konuşur... bu arada 55 posta çıkmışsın.. maşallahın var vallaaaa
bir psikopatla dalga geçilmez öğretmenlerin öğretmedimi sana... okuyoz diyoruz anca 55 posta oldu napalım herkes sen mi
quote:Orjinalden alıntı: psycho!!! bir psikopatla dalga geçilmez öğretmenlerin öğretmedimi sana... okuyoz diyoruz anca 55 posta oldu napalım herkes sen mi artiz misin sen?
quote:Orjinalden alıntı: psycho!!! bir psikopatla dalga geçilmez öğretmenlerin öğretmedimi sana... okuyoz diyoruz anca 55 posta oldu napalım herkes sen mi benim 14 postum warrrrrrr.. ingaaaaaaa... okudun okudun doldun.. artık taşma vaktin gelmed mi?
quote:Orjinalden alıntı: rapstradamus quote:Orjinalden alıntı: psycho!!! bir psikopatla dalga geçilmez öğretmenlerin öğretmedimi sana... okuyoz diyoruz anca 55 posta oldu napalım herkes sen mi artiz misin sen? sen avukatmısın?
quote:Orjinalden alıntı: psycho!!! quote:Orjinalden alıntı: rapstradamus quote:Orjinalden alıntı: psycho!!! bir psikopatla dalga geçilmez öğretmenlerin öğretmedimi sana... okuyoz diyoruz anca 55 posta oldu napalım herkes sen mi artiz misin sen? sen avukatmısın? hakimim benneden hukukçulara mı benzettin beni tazmanya janavarı
bi dakka ya.. yanlış anlşıldı sanırım. rapstara,, sayko benim arkadaşım.. sende bnim arkadaşımsın. jaliyle dostunuzun dostu dostunuz oldupuna göre sizde dostsunuz. kapışmayın öle. yani şöyle.. http://www.duslersokagi.com/yigitozgur/img.php?id=412
quote:Orjinalden alıntı: rapstradamus quote:Orjinalden alıntı: psycho!!! bana canavar diyolar şikayetçiyim hakim beyy şakalaşios werder şakalaşın bakalım. neyse ben aradan çekileyim o zaman...
quote:Orjinalden alıntı: Werder Weremem quote:Orjinalden alıntı: rapstradamus quote:Orjinalden alıntı: psycho!!! bana canavar diyolar şikayetçiyim hakim beyy şakalaşios werder şakalaşın bakalım. neyse ben aradan çekileyim o zaman... senin şu avatara baktıkça başım dönüyo leynk bakmadan da olmuyo
yok benim içini düzeninizi bozmayın ben bi köşecikte sessizce otururum, hem sığarım ufak bi boşluğa, neyse hadi bakalım ii zohbetler size...