Şimdi Ara

LANCER 2010 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazdıklarınızı okudum , aracıda gerçekten çok beğendim ama kişiye göre değişen yani nesnel bir sorunu yok aracın sadece yakıt tüketimiyle ilgili doğru bir tespit varki bu fiyatlar doğrultusun da haklı bir serzeniş olarak görmekteyim . Bunun haricinde lpg olayı bu aracı ne kdar etkiler hani yakacağını gene yakar diye bir düşünce içersine girdim fakat gerek iç dizayn gerek kapıdan ve konsoldan ses gelmemesi ses yalıtımı etkileyici dış görünüşü karşısında fiyatının da biraz daha aşağı düşmesini umut ederek heveslendim doğrusu . Bilgilendirmeler için teşkkürler.

İyi forumlar. (:
  • yakıt konusunda diğer markalardan kötü değil. Hatta az yakıyordur çoğundan. Ama millet bu aracın direksiyonuna geçince basıyor.
    Lpg konusunda temsa'nın vialle sistemini takıp rahat edeceksin. garanti bozulmuyor, bakım derdi yok, performans aynı, min %30 daha ekonomik. bende vardı oradan biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinir kupu

yakıt konusunda diğer markalardan kötü değil. Hatta az yakıyordur çoğundan. Ama millet bu aracın direksiyonuna geçince basıyor.
    Lpg konusunda temsa'nın vialle sistemini takıp rahat edeceksin. garanti bozulmuyor, bakım derdi yok, performans aynı, min %30 daha ekonomik. bende vardı oradan biliyorum.

geç marş alma sorununu halletmişmiydin.sorun neymiş.hallolduysa nasıl bir işlem yapıldı.
  • aracin yakit tuketimi sadece otomatikte fazla. 4 ilrti vites en buyuk sebebi. 5 ileri vites manuel sanziman sinifinin en az yakani. duz viteste toyota ford ve hondadan cok az yakar.
  • Ayy bu araba harika, ehliyet alınca beyazından alcambeyaz arabayla mor far iyi gidiyor gördüm, ondan da taktırırımama nedense trafikte hiç görmüyorum lancer'ı, neden kimse almıyor??
  • jantlar bir arabaya bu kadar mı yakışır.
  • konuyu hortlatayım.

2010 invite modellerinde park sensörü var mı yok mu? sadece far ve yağmur sensörü var galiba. ikinci el ilanlarında rastlayınca sonradan takıldıgını düşündüm ama orjinal olarak da var mı bi sorayım dedim.
  • yok...
  • fabrikasyon yok ama çoğu araca bayi hediye olarak takıyor.100-150 tl arası bi masrafı var zaten
  • tesekkurler arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.