Şimdi Ara

Lancia Delta Selectronic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
68
Cevap
1
Favori
16.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

quote:

Orijinalden alıntı: aahmety

delta ve cüliyettayı fuarda inceledim dıştan güzelde içine oturunca susuz portakal yemiş gibi insanın içi burkuluyor. O fiyata o iç mekan kalitesi çok yetersiz kalmış.

cüliye 45bin € fiyat çekmişler içi bi kalitesiz. Alana hayırlı olsun nediyim

dostum ben de delta sahibiyim.kalitesini acaba hangi araçlarla kıyaslıyosun?c sınıfı araç bunlar sonuçta.49bine aldım ben aracımı.şimdi ford da var o paraya vw de opel de ne biliyim honda da.nasıl değerlendirdiysen paylaşırmısın.zira ben c sınıfı araçlar içinde çok da kötü olmadığını düşünüyorum.

1.6 dizel selectronic almayı planlıyorum saygılar umarım araçtan memnun kalırım

• quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

ya bu 300Nm 1.6 dizel için pek inandırıcı geldmedi.

Volkwagen bile 1.6 dizelde 250 kadar çıkabiliyor.

Bu araçta torku yüksek tutup diğer özelliklerden mi taviz verildi???

Bu konuda bilgisi olan varmı?

VW bile mi?
  • quote:

delta ve cüliyettayı fuarda inceledim dıştan güzelde içine oturunca susuz portakal yemiş gibi insanın içi burkuluyor. O fiyata o iç mekan kalitesi çok yetersiz kalmış.

araçlar 45bin euro değil tl. yanlış anlaşılma olmuş sanırım. bu araçlar dizaynla ön plana çıkan markalara ait modeller. ayrıca iç mekanını a3 ve bmw1 serisi ile kıyaslarsanız evet kalitesiz kalabilir kısmen fakat zaten fiyat farkını düşününce hakverilir.
  • quote:

Yetiş millet!
    Fiat'ta inanılmaz tork!
    Vosvoscular inanamıyor!

Abi,
    nesine inanamadın. Aletin torku 220 nm de seni kandırmak için mi 300 nm diyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanokur -- 23 Kasım 2010; 19:59:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xc70fake

quote:

quote:

dostum ben de delta sahibiyim.kalitesini acaba hangi araçlarla kıyaslıyosun?c sınıfı araç bunlar sonuçta.49bine aldım ben aracımı.şimdi ford da var o paraya vw de opel de ne biliyim honda da.nasıl değerlendirdiysen paylaşırmısın.zira ben c sınıfı araçlar içinde çok da kötü olmadığını düşünüyorum.

memnun kalırsın dostum merak etme

• motor-şanzıman ikilisi fiat bravodan biliniyor. bu yüzden iç mekan olarak bu sınıftaki tatrışmasız en geniş araç. özellikle arka koltuklar makam otomobili oalcak genişlikte. koltuk döşemesi kaliteli. 2011 model çoğu araçta kapı içleri sert kalitesiz plastik ile kaplı iken delta burada farkını ortaya koyuyor.

aslında fiat bravo-lancia delta- alfa guiletta ile fiat grup kendi kendini bile baltalıyor denebilir.
  • Aracı sadece fuarda inceledim.
    Çok tok bir araba
    1.6 lt 300NM tork var
    Arka koltukları iler geri hareket edebiliyor
    Arkası ve bagajı dar değil
    Kaliteli işçilik ve malzeme kullanmışlar, kapı içleri, koltuklar, ön göğüs.
    Hoparlörler, ses sistemi BOSE
    Kücük ayrıntılarda kalitesizlik hissetmiyorsunuz, detayları gördükçe ne kadar önem verildiğini anlıyorsunuz
    Şuanda araç alacak olsam bu kesinlikle LANCİA DELTA olurdu.
  • Ek Bilgi : Bu arabanı motoru, şanzımanı ve iç kokpiti Bravo ile aynı (eminim ki paltformu da aynıdır). Aynı şanzımana Bravo da Dualogic, Lancia da Slelctronic denmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanokur

quote:

Yetiş millet!
    Fiat'ta inanılmaz tork!
    Vosvoscular inanamıyor!

Abi,
    nesine inanamadın. Aletin torku 220 nm de seni kandırmak için mi 300 nm diyorlar?

test sürüşümde inanılmaz bi şahlanma vardı araçta çok iyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xc70fake

quote:

quote:

memnun kalırsın dostum merak etme

teşekkürler banka işlemleri başladı alıcam artık :)

• quote:

senin gibiler yüzünden, ben dahil diğer VW kullanıcıları da her dakika fanatik damgası yiyoruz, biraz araştıralım arkadaşım! Dizel motorlarda Fiat Grup'un öncü bir lider olduğunu internete yazsan bile anında bulursun (common-rail, piezzo enjektörlerin gelişimine katkısı vs.) 120hp bravo dizele bindim (düz vites) hiçbir şeyden taviz falan vermemişler, yeni rakiplerine göre çok azcık daha fazla yakıyor o kadar..

bir de Alfa Romeo Giulietta'nın 45.000 EU olduğunu belirten arkadaş, kaynak verebilir mi acaba Benim bildiğime göre 22.00 euro tarzı bir başlangıç fiyatı var, kaynağımı da belirteyim:www.alfaromeo.com.tr

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

senin gibiler yüzünden, ben dahil diğer VW kullanıcıları da her dakika fanatik damgası yiyoruz, biraz araştıralım arkadaşım! Dizel motorlarda Fiat Grup'un öncü bir lider olduğunu internete yazsan bile anında bulursun (common-rail, piezzo enjektörlerin gelişimine katkısı vs.) 120hp bravo dizele bindim (düz vites) hiçbir şeyden taviz falan vermemişler, yeni rakiplerine göre çok azcık daha fazla yakıyor o kadar..

bir de Alfa Romeo Giulietta'nın 45.000 EU olduğunu belirten arkadaş, kaynak verebilir mi acaba Benim bildiğime göre 22.00 euro tarzı bir başlangıç fiyatı var, kaynağımı da belirteyim:www.alfaromeo.com.tr

ben de vw ciydim hemde caddyci modifiyeli simdi volvocuyum xc70 ama lancia a geciyorum babama bırakıyorum volvoyu :))
    caddy 1.9 dizel chipli kullandım chipsiz memnun değildim performansından ama bu sene caddye 1.6 motor takmışlar denemedim ama şaşırdım bence yavaş kalır caddy için ama lancia da 1.6 hoşuma gitti test sürüşümde aynı sınıf araçlar değil tabii ki ağırlıkları farklı ama motoru biliyorum en azından volvo da 2.4 5 silindir motor var o bile ağır kalıyor chipe ihtiyaç duyuyorum ama lancia motoru -dediğm gibi- test sürüşünde memnun kaldım kullandıktan sonra tekrar yorumlarım zaten.. eyvallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xc70fake -- 24 Kasım 2010; 11:44:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

lancia deltada adaptif far mı var viraj içi aydınlatma mı yoksa ikisi aynı şey mi tam olarak anlamadım ben yardımcı olursanız sevinirim

viraj içi aydınlatma farlar dönmüyorsa eger sisler virajın içini nasıl aydınlatabilir ki
    adaptif farda hadi gene far dönüyor sislerde önü aydınlatıyor

biri bana yardımcı olsun :))

http://www.izlesene.com/video/xenon-skoda-...n-farlar/569913

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xc70fake -- 25 Kasım 2010; 15:39:47 >

• Arabanın içine bindim sadece :) ama bravodan farksız motorda şanzımanda aynıymış :) farklı olan dış tasarımı heralde,o yüzdende 50 bin civarı para etmez bence.
  • Lancia Delta'yı 1 günlüğüne kullandım 2010 model ve otomatikti. Direksiyonu inanılmaz yumuşak ve güzeldi, dış görünüşü zaten laf etmeye bile gerek bırakmıyor yalnız performansı çok kötüydü. Yokuşlarda gazı kökleyince gitmiyordu ve 1-2 saniye sonra patnija yapıyordu. Bir de iç mekan tasarımı özellikle ön konsol çok basit geldi bana. Sonuç tavisiye etmem. Aynı Dodge Nitro gibi dış göürüşüyle çekiyor ama gerisi boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohara

Lancia Delta'yı 1 günlüğüne kullandım 2010 model ve otomatikti. Direksiyonu inanılmaz yumuşak ve güzeldi, dış görünüşü zaten laf etmeye bile gerek bırakmıyor yalnız performansı çok kötüydü. Yokuşlarda gazı kökleyince gitmiyordu ve 1-2 saniye sonra patnija yapıyordu. Bir de iç mekan tasarımı özellikle ön konsol çok basit geldi bana. Sonuç tavisiye etmem. Aynı Dodge Nitro gibi dış göürüşüyle çekiyor ama gerisi boş.

+1
    bu alfa juliyette bu klasmanda,tasarım gerişi boş
  • quote:

Lancia Delta'yı 1 günlüğüne kullandım 2010 model ve otomatikti. Direksiyonu inanılmaz yumuşak ve güzeldi, dış görünüşü zaten laf etmeye bile gerek bırakmıyor yalnız performansı çok kötüydü. Yokuşlarda gazı kökleyince gitmiyordu ve 1-2 saniye sonra patnija yapıyordu. Bir de iç mekan tasarımı özellikle ön konsol çok basit geldi bana. Sonuç tavisiye etmem. Aynı Dodge Nitro gibi dış göürüşüyle çekiyor ama gerisi boş.

arkadaşım aracın yarı otomatik olmasından kaynaklanıyordur o durum benim aracım manuel.ama yokuslarda senin de manuele geçmen gerekiyor bu lanciaya has bi durum değil.aracın testini yapan dergiler mevcut nette iç mekanı sizin kadar eleştiren görmedim bu bir audi bmw değil sonuçta.
    aydınlatmayı soran arkadaşım virajda döndüğün yönün sis farı yanıyor ve içeriyi aydınlatıyor olay bu.

• Söylemeyi unuttum bir de duruş yaptıktan sonra frenden ayağınızı çekince araç hemen geri kaçırıyor hatta düz yolda bile geri kaçırıyor.
  • quote:

Söylemeyi unuttum bir de duruş yaptıktan sonra frenden ayağınızı çekince araç hemen geri kaçırıyor hatta düz yolda bile geri kaçırıyor.

hayret DELTA 1.6 MJT 120 HP MTA(selectronic) modellerinde Hill holder ( Yokuş yukarı kalkış desteği) standart donanımda yer aliyor. ayni modelden mi bahsediyorsunuz?
  • -Giulietta, Delta ve Bravo ile FIAT kendini baltalamıyor, tam tersi aynı platformda daha çok satış adedine ulaşıyor.
    -Otomatikleştirilmiş manuel şanzımanlı aracı yokuşta kaldıramayan yarı-şoförler, bu tür şanzımanlı araç almasın. Onlarca tanınmış marka hiç test etmeden, yokuşta kaldırmadan bu araçları üretip piyasaya sunmuşlar demek ki. İlginç.
    -Özel bir marka/tasarım bağımlılığı yoksa Bravo alınıp fiyat avantajı yakalanabilir.
    -Lancia'nın bakımları tabi ki ucuz olur. FIAT grubu araçların yedek parça kutularının üzerinde 3 markanın da logosunu görebilirsiniz. Ayrı ve özel yağ, filtre, balata kullanmak gibi bir mantıksızlığa gitmemesi doğal FIAT grubu mühendislerinin.
    -Litre başına güç üretimide, HP/L, dünyada 1 numaralı motor BMW 123d motorudur. 2.0 Litre, 204 hp. 2 numaralı motor da Lancia Delta'ya takılıdır 1.9 Litre 190 hp. Her ikiside ardışık farklı büyüklükte çift turbo kullanmaktadırlar.
    -Common-raili geliştiren, sonra Bosch'a satan, ve otomobil üzerinde ilk piyasaya süren FIAT grubudur. VW en sonunda yola gelip kendi geliştirdiği sistemi terk etmiş, FIAT'ın geliştirdiği sisteme dönmüştür.
    -FIAT-GM'in geliştirdiği, GM, Opel ve birkaç markanın daha kullandığı 1.3 multijet motor, 2005 yılında, 1.0-1.4 litre kategorisinde (benzinlilerin de dahil olduğu) yılın motoru seçilmiştir. Lancia Ypsilon Momo Sport modelinde 105 hp'lik versiyonu kullanılmaktadır.
    -FIAT grubunun en büyük farkı, ve bence asıl başarı da budur otomotivde, eşit ya da daha iyi teknolojileri, daha uygun fiyatla tüketiciye sunabilmesidir. Parayı verip düdüğü çalmak isteyenlere de buyrun Ferrari, Maserati der FIAT grubu.
    -F1 efsanesi, Schumacher'in şampiyonlu rekoruna imza atarken kullandığı kırmızı aracın burnunda, en önde ne yazdığını görmek ve unutmamaka fayda vardır.
    gibi gibi..
    :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.