Şimdi Ara

land rover freelander bilgi LÜTFENNN... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
29.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • LAND ROVER YEDEK PARÇALARI UYGUN FİYAT KALİTE SEÇENEKLERİ 0312 278 25 53www.alpmertotomotiv.com.tr
     land rover freelander bilgi LÜTFENNN... land rover freelander bilgi LÜTFENNN... land rover freelander bilgi LÜTFENNN...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba 2000 model 1.8 freelander binicisiyim.
    Yol tutuşu,hakimiyeti ile çok zevkli bir araç.İşi bilen usta bulmak meseleyi çözüyor.En başta bir kaç arızası vardı,Satan arkadaş söylemişti,giderdim,şimdi biniyorum.Bu araçtaki biniş rahatlığı hiç bir araçta yok.Taşıt vergisi de düşük.Benzin yakışı km.de 30 krş.Bu rahatlık ve güvenliğe göre çok az.Alırken baktırın derim sadece.
  • observerman O kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende gecenlerde 2000 model 1.8 tek kapı model freelander aldım. Karavan çekmek icin aldim.. aracimın olurda bir problemi olursa diye bana sizde ustanızin iletisim bilgilerini verebilirmisiniz.?

• ardinal3 A kullanıcısına yanıt
    Karavan çekmek konusunda debriyaj balatasına dikkat etmek gerektiği söyleniyordu, tecrübeniz nedir acaba?

• Landrover Jaguar marka araçlarınız icin yedek parça ve servis imkanı sağlayabilirim landrover yetkili servisinden ayrılıp kendi servisimi açtım

0532 061 01 89 ulaşıp gerekli yardımı alabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.