Şimdi Ara

LANDİRENZO-TSİ-FSİ GDİ MOTORA LPG ZAMANI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
16.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WW ürettiği TSI motorlar için LPG dönüşümünde sonuçlar nasıl? Jetta 1.4 motor 122 TSI tavsiyeleriniz ne olabilir?
  • HOCAM BENDE 2012 MODELİ VAR .SIFIR ALMIŞTIM.ÇOK ARAŞTIRDIM.LANDİ KENDİ GARANTİ VERİYOR.OPEL ESKİDEN FABRİKA GARANTİSİ VERİYORDU AMA ŞİMDİ VERMEDİKLERİNİ AÇIKÇA SÖYLÜYOR.BOŞUNA 700 TL FAZLADAN VERMEMİN BİR ANLAMI YOK.TAVSİYEM İYİ BİR MONTAJLA AKL SIRALI SİSTEM (OBD Lİ) .HEM UCUZ HEM SORUNSUZ.BENİM ARACIM 20000 KM DE .HİÇ BİR SIKINTISI YOK.1000 TL MONTAJ FİİYATI. @extralarge38
  • Selamlar 1.4 TSİ 160 hp jettaya uyumlu mu sistem bazı servisler zincir uzaması v.b. şeyler oluyor skintili kesinlikle taktirma dediler 100 km 10 lt yakıyor şehir içi sistemin çalışması nasıl şehir içi kar oranı ne kadar olur tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç dsg şanzıman

• Merhaba 2014 vw polo 1.2 tsi 90 beygir lpg takilimi basladimi motor cjz ile basliyor

• Guncel.

• quote:

Orijinalden alıntı: coskun54

Merhaba 2014 vw polo 1.2 tsi 90 beygir lpg takilimi basladimi motor cjz ile basliyor

Merhaba,

CJZ motor kodlu VW grup araçlar için Landirenzo özel kitimiz mevcuttur.

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akaena

Selamlar 1.4 TSİ 160 hp jettaya uyumlu mu sistem bazı servisler zincir uzaması v.b. şeyler oluyor skintili kesinlikle taktirma dediler 100 km 10 lt yakıyor şehir içi sistemin çalışması nasıl şehir içi kar oranı ne kadar olur tesekkurler

Merhaba,

Araç ruhsatında yazan motor kodu nedir paylaşabilirmisiniz?

Saygılar
  • 1.4 TSI ACT 150HP Seat Leon Motor Numarazı CZE bunlara takabiliyormusunuz?
    Bu motor yeni geldi Türkiye'ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Landirenzo_Destek

quote:

Selamlar 1.4 TSİ 160 hp jettaya uyumlu mu sistem bazı servisler zincir uzaması v.b. şeyler oluyor skintili kesinlikle taktirma dediler 100 km 10 lt yakıyor şehir içi sistemin çalışması nasıl şehir içi kar oranı ne kadar olur tesekkurler

Merhaba,

Saygılar

Motor kodu cavd

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Landirenzo_Destek

quote:

Merhaba,

Saygılar

Motor kodu cavd

Landirenzo olarak CAVD motorlar için özel kitimiz mevcuttur. %35 e varan tasarruf oranı mevcuttur..

SAygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

1.4 TSI ACT 150HP Seat Leon Motor Numarazı CZE bunlara takabiliyormusunuz?
    Bu motor yeni geldi Türkiye'ye

Merhaba,

CZE kodlu motorlar için AR-GE çalışması halen devam etmektedir. En kısa sürede tamamlanıp dönüşüme başlanmasını umut ediyoruz..

Saygılar..
  • Merhaba 1.4tfsi ve 1.4tsi motorlar için kitiniz sanırım mevcut audi a3 ve volkswagen scirocco için soruyorum fiyatlar önemli bu 2 model araçlardan birini almayı düşünüyorum onun için kit fiyatları önemli 6bintl fln fiyatlar duydum?

• Merhaba. 2012 dizel Citroen C5 kullanıyorum. 2013-2014 VW 1,4 TSİ 160 hp CC almayı düşünüyorum. Motor kodu nedir bilmiyorum. LPG takılabilir mi??? Teşekkürler...
  • selamlar,
    2012 kia sportage 1.6 gdi, ankarada nerede taktirablirim, sanirim sadece LPG ile calisacak arac degilmi, hic benzin alimi olmayacak, bu durum kis sartlarinda sorun cikarirmi, birde stepneye takilan simit tank kac litre aliyor ve fullenince ortalama kac km gider, bilgi veririmisiniz, son olarak bu sisitemde yine ic konsolda sistemi gazli veya benzinli calismaya ayarlayacak bir gecis dugmesi olacakmi? tesekkurler
  • Landirenzo_Destek kullanıcısına yanıt
    Slm 1.2 polo tsi 90 beygir takilimi basladimi ozelliklen soruyorum 90 beygir yani 77 kw

• coskun54 C kullanıcısına yanıt
    77kw = 105 hp
    90 hp= 66 kw

• Opel insignia 1.6 sidi 170 beygir motorlar için prins yeni bir kit çıkardı. Landirenzoda da ağustoata çıkacağı söylenmişti ancak henüz bir gelişme yok. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabirse sevinirim.

• Pardon belkide 66 kw tam hatirlamiyorum ama 90 beygir yani

• Hyundai tgdi motorlar için fiyat nedir?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.