< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 23 Kasım 2024; 12:14:47 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Landman (2024) | Paramount+
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Taylor baba boş durmuyor, chatGpt gibi mübarek, yazdıkça yazıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzlenir
-
17 Kasım.
Yerimizi alalım.
ali larter + demi moore mu
-
Taylor Sheridan yapıyorsa izlenir. Kadro da enfes listeme aldım hemen.
-
Sheridan klişesi yani karakterler, vs., tekrar ediyor gibi gelse de veya olsa da seyredilecek düzeyde bir iş. Cooper Norris karakterini oynayan kişiyi beğenmedim ama onun haricindeki kadro iyi. Bu arada Sheridan, 1923 dizisindeki (Michelle Randolph) taş hatunu burada da oynatmış ve iyi renk katıyor açıkçası. Beth Dutton gibi stratejik zekası yok henüz ama bakalım, gelişecek gibi.
-
İlk 2 bölüm itibarıyla beğendim. Jon Hamm'i daha sık izlesek keşke ancak olsun.
Yukarıdaki klişe karakter konusuna katılıyorum. Sheridan Paramount'u ele geçirdi ve benzer tipte karakterleri görüyoruz her seferinde.
-
Hiç fena başlamadı bence de, muhakkak sonunu getiririm. Ufak çaplı bi There Will Be Blood izleyeceğiz TV'de.
Analı kızlı acayip bir şey yav bu Tommy'nin kadınlar...
Taylor 'un bu aralar libido yüksek, Lioness dizide de at gibi hatunlar (surat yok ama)
Ilk 3 bölumu izledim. Zerre zevk almadim. Ya yaşlanmişim ya da yapımlar çöp. Oyunculuklar fena olmasa da semaryo ne allah askina ne anlatiyor, yari ciplak anali.kizli cinsellikle soslanmiş bir dizi. Devam etmeyecegim
Dün gece 4 bölüm izledim yağ gibi akıyor. Taylor reis yine yapmış valla helal olsun. Oyuncu kadrosu da harika. Uzun yıllar sonra Ali Larter'ı görmem beni çok mutlu etti çocukluk aşkımdı. Bu arada dizi sanki Yellowstone Spin-Off gibi bu adam cidden dizi işinde 1 numara. Billy Bob abime de ayrı bayılıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 1 Ocak 2025; 13:54:8 >
Son bölüm de gelsin iki bölümü birlikte izleyeceğim. Billy abimin muhabbetleri/tavırları beni felaket keyiflendiriyor. Sigara ve bira içişi tam kıyak adam. Bu arada dizi de ki tüm hatunlar müthiş izlerken seyir zevkim artıyor. Tyler abim kadından anlıyor valla boşuna Nicole Muirbrook ile evli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 11 Ocak 2025; 19:17:22 > -
-
10. bölüm yayınlandı, yine sol elde kumanda ile izleyeceğiz
Vay arkadaş harika bir dizi ya! bir insan bu kadar dizi izlerken mest olur mu? Billy abi resmen yaşıyor karakteri, yan karakterler öyle harika. Arabada ki muhabbet ve karısıyla arasında ki diyalog harikaydı. Sanki Rockstar oyunu oynuyormuşum gibi hissettiriyor.
Taylor abinin favori birinci dizim rahat söyleyebilirim artık. 2.sezonu iple çekiyorum kim bilir ne zaman gelecek?
-
Ramazan gelmeden izlemek lazım.
Benzer içerikler
- yabancı dizi izleme siteleri
- lost izlenir mi
- breaking bad yorumları
- the sopranos yorumları
- lost sawyer ölümü
- silo 2 sezon
- yeni yabancı diziler
- fringe benzeri diziler
- spider noir
- aile komedi dizileri türk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X