Şimdi Ara

Lane Değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu feedleyerek trollemekse heroyu farkli lanelerde deneyerek trollemek en guzelidir.

Sizinde varsa hem deneyerek can sikintisini giderelim hemde yeni biseyler ogrenelim ben denediklerimi yaziyorum.

Tabiki normal oyunlarda deneylim milletin seri macina denk gelip "yarin okulun yokmu" vs seylerle karsilasmayalim ve unutmadan bi cogunuz denemistir yapmistir ama denemeyenler icin yaziyorum deneyin TROLL OPİ.

Veigar Support : Öncelikle karsida ap bir support olursa daha bi güzel oluyo pasifinden dolayı.
    Ama ap olmasa bile diyosaniz abi lcs'teki gibi sadece farm yapcam yada jungle gelmeden girmeyelim yada yada saglam bi adc (dra&luci hastasiyim) almissaniz veigar yaninizda best bir sup oluyor.

Riven&Pant Botlane : Garip gelebilir ama ben bu ikiliye freewin diyorum. Tek bir sorun var hizli bitirmeniz gerekiyor. Lanede ezince once bottan sonra bot ve solodan prenizle beraber ittirin rakibin bot lanesi zaten ezildiginden tek carry mid olucak onuda takiminiz hallederse gg wp.

Alistar Jungle : Metada fazla gormedigimden yaziyorum W'su ganglariniz icin rakibe tek bir sans veriyor oda Flash!
    Alistar jung icin bir baska sebebiniz; eger solonuz tank bir hero almadiysa alistar jung tf baslatmada ve guzel bir flash Q ve rakinizin arkasina gecip W ile kendi takiminiza gondererek rakibin 1 oyuncusunu oyundan men edebilirsiniz ultisi sayesinde rakipleriniz danaya girer gibi 4 kisi size girseler bile sag cikabilirsiniz neyse alistar uzun oldu.

Blitz Jung : Harika oluyor oyunun ilk dakikalarindan itibaren organize oynarsaniz rakip jung tek bir buff alamadan oyundan 5 dk geri kaliyor ve iyi bir gangla karsi takim "all/ jung farki abi yaa" dicektir.

Twitch Jung : Uzun zamandir oynadigim bir tarzdir gecenlerde yanilmiyorsam korede de oynandigini izlemistim anlatmama gerek yok gorenmezligi yetiyor zaten.

5 premisiniz : Ozaman 112 Nidalee, Soraka, Sona, Taric, Alistar deneyin knight oynuyor gibi hissedeceksiniz.

Veya Janna, Karma, Lux, Tresh (digerini aklima gelmiyor kbakmayin) ile butun kalkanlar devrede!

Veya veya en sevdigim 5 pre tarzidir global takim.
    Karthus solo (bu arada buda bizim trollerden) mid Twisted Fate, Shen support, Teleportlu bir adc alin mumkunse ultisi global olsun, Pant jungler ucun isinlanin ulti atin ayni anda 5 kisi gang atin rakip şok rakip ölü rakip wefad.

Yazacaklarim bukadar.

Simdi ustune basa basa belirtiyorum hepsi oyun bilgisine cevikligine sahipseniz ise yarar.
    Ben denedim 0/17/0 skorum demeyin
    Guzel bir oyun tarziyla el cabukluguyla kazanabilirsiniz.
    Hepsini eglenebilesiniz diye yazdim neyse
    TROLL OPI BURDAN REISIMIZ TRUNDLE'YE BOL SELAM.

Edit : Bazilari alintidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nidale soraka sona taric thresh yapmıştık earlyde dehşet üstünlüğümüz vardı ama latede ezilmiştik :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haci surekli 5 kisi koridor degistirip kule alican 1 tanklicak 4 kisi heal yapcak cok makara oluyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler yararlı konu
  • mid riven, mekaniklerini az çok bilen biri asla ezilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.