Şimdi Ara

Lane Kavgalavı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 18 leveldeyken 2-3 maç solo bot yapmıştım 2 tane jungle vardı hiç unutmam
  • derecelide 3 jungle yapıp almıştık alistar eve shaco üstüne soloda shen vardı 4 kişi gank atıyorduk
  • Bi ara odaya girdik bi anda herkes farklı laneler yazdı kitledik 5 sn içinde. çok acayipti
  • Peltek misin kardeş Kavgalavıııı
  • milyonda 1 olan bir olay geçer merak etme tr deki ufaklıklar senin şaşkınlığını alır hemen server eski kavga küfür feedli halini alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

milyonda 1 olan bir olay geçer merak etme tr deki ufaklıklar senin şaşkınlığını alır hemen server eski kavga küfür feedli halini alır

Azını hayra aç mübarek 10 oyun attım normal ranked karışık hiç birinde lane kavgası yoktu ya çok güzel oluyomş

Sadece adam hem feedleyip hem de küfür ediyordu okdr o da mute ye bakıyor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mid kavgası çıkmıştı 5 kişi mid girmiştik 16.dk oyun bitti
  • elohelldeyim olay şöyle

**** odaya katıldı:Mid
    **** odaya katıldı:Mid
    **** odaya katıldı:Mid salın taşırım
    **** odaya katıldı:ilk ben yazdım
    ****:kardeş salarmısın
    ****:hayır
    ****: ok o zaman feed
  • Gecen gun secim ekranindayiz kimse bisey yazmiyordu.1 kisi var hic susmadi ve oyunda feedledi.Bazende hic bisey yazmayanlardan korkucaksin adam adc oynucak veya baska bisey o lane alininca gidiyor vayne top vb yapiyor.Dunde arkadasin oyununda braum ve yasuo banlanmadi diye afk kaldi

• 1 Kere basima geldi sevindim felan dedim noluyo, sonra hep birlikte feedlediler :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    oxi den mi gordun mhohohoho
  • Ben silverdayım bana hergün böyle oluyor %95 istediğim lane i alıyorum.
  • Ben bronzdayim genelde kavga oluyor ama sonunda herkes picke göre ne kalırsa onu alıyor. Bazen de ben adc diyorum başkası mid başkası solotop başkası supp başkası jungle diyor ama bize düzgün adam gelince karsiya saçma adam geliyor heralde boyle olunca oyun dağılıyor.

• Sorun değil 2 mid yaparız

• Yavaş yavaş düzeliyor. Özellikle üst liglerde bu sorun aşılmaya başladı.
  • Dün bizde ilk ranked maçımızı yaptık duo girdik hiç lane kavgası olmadı :D Sevindirdi baştan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.