ADAM BENİM İCİN 20 GB BİLE SORUN DEGİL DEDİ YAVSSSS ARKADASİM BOYLELERİNE MUSTAHAK 75LW VARRİOR KİMBİLİR 2SENEDEMİ KASTİ DUSURCEN BİRDAHA BOYLE BASINA GELİRSE COK DUYARLİ OLACAKTİR EMİNİM
quote:Orjinalden alıntı: beyzaar ADAM BENİM İCİN 20 GB BİLE SORUN DEGİL DEDİ YAVSSSS ARKADASİM BOYLELERİNE MUSTAHAK 75LW VARRİOR KİMBİLİR 2SENEDEMİ KASTİ DUSURCEN BİRDAHA BOYLE BASINA GELİRSE COK DUYARLİ OLACAKTİR EMİNİM aslında hackerlarıda hackleence ki görsünler bakalım nasıl oluomuş
senin adına üzüldüm ama hepimiz charımızın bir gün soyulacağını bile bile kasıyoruz. bunu sende biliyorsun. bu oyun böyle değiştiremezsin.
quote:Orjinalden alıntı: I_FMK_I arkın da 75 lvl edana da charını soydular ıtemleri gold la kıtlıydı acmıslar... aynısı benimde başıma geldi
quote:Orjinalden alıntı: waikiki_ Benim Charda Soyulursa Tekrar WoW'a dönüyorum... en iyisi ama wow'da çok pahalı ayda 20 dolar
quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: beyzaar ADAM BENİM İCİN 20 GB BİLE SORUN DEGİL DEDİ YAVSSSS ARKADASİM BOYLELERİNE MUSTAHAK 75LW VARRİOR KİMBİLİR 2SENEDEMİ KASTİ DUSURCEN BİRDAHA BOYLE BASINA GELİRSE COK DUYARLİ OLACAKTİR EMİNİM aslında hackerlarıda hackleence ki görsünler bakalım nasıl oluomuş AYNISI BENİM ARK BAŞINA GELDİ 1 AY ÖNCE ADAMIN PATOSTA 65 LWL CHARI HACKLENMİŞTİ SONRA BU KEY LOG KOYMASINI FELEN ÖGRENDİ BİRİSİNDEN ŞİMDİ O BAŞKALARINI HACKLIYO PATOSUN BABASI OLDU İTEM BABSI HACKLİYE HACKLİYE
quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: beyzaar ADAM BENİM İCİN 20 GB BİLE SORUN DEGİL DEDİ YAVSSSS ARKADASİM BOYLELERİNE MUSTAHAK 75LW VARRİOR KİMBİLİR 2SENEDEMİ KASTİ DUSURCEN BİRDAHA BOYLE BASINA GELİRSE COK DUYARLİ OLACAKTİR EMİNİM aslında hackerlarıda hackleence ki görsünler bakalım nasıl oluomuş AYNISI BENİM ARK BAŞINA GELDİ 1 AY ÖNCE ADAMIN PATOSTA 65 LWL CHARI HACKLENMİŞTİ SONRA BU KEY LOG KOYMASINI FELEN ÖGRENDİ BİRİSİNDEN ŞİMDİ O BAŞKALARINI HACKLIYO PATOSUN BABASI OLDU İTEM BABSI HACKLİYE HACKLİYE allahından bulsun
quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: beyzaar ADAM BENİM İCİN 20 GB BİLE SORUN DEGİL DEDİ YAVSSSS ARKADASİM BOYLELERİNE MUSTAHAK 75LW VARRİOR KİMBİLİR 2SENEDEMİ KASTİ DUSURCEN BİRDAHA BOYLE BASINA GELİRSE COK DUYARLİ OLACAKTİR EMİNİM aslında hackerlarıda hackleence ki görsünler bakalım nasıl oluomuş AYNISI BENİM ARK BAŞINA GELDİ 1 AY ÖNCE ADAMIN PATOSTA 65 LWL CHARI HACKLENMİŞTİ SONRA BU KEY LOG KOYMASINI FELEN ÖGRENDİ BİRİSİNDEN ŞİMDİ O BAŞKALARINI HACKLIYO PATOSUN BABASI OLDU İTEM BABSI HACKLİYE HACKLİYE allahından bulsun AMA O DA HACK KURBANII ACISINI ÇIKARTIYOR SENDE ÖGREN SENDE ÇIKART
quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: beyzaar ADAM BENİM İCİN 20 GB BİLE SORUN DEGİL DEDİ YAVSSSS ARKADASİM BOYLELERİNE MUSTAHAK 75LW VARRİOR KİMBİLİR 2SENEDEMİ KASTİ DUSURCEN BİRDAHA BOYLE BASINA GELİRSE COK DUYARLİ OLACAKTİR EMİNİM aslında hackerlarıda hackleence ki görsünler bakalım nasıl oluomuş AYNISI BENİM ARK BAŞINA GELDİ 1 AY ÖNCE ADAMIN PATOSTA 65 LWL CHARI HACKLENMİŞTİ SONRA BU KEY LOG KOYMASINI FELEN ÖGRENDİ BİRİSİNDEN ŞİMDİ O BAŞKALARINI HACKLIYO PATOSUN BABASI OLDU İTEM BABSI HACKLİYE HACKLİYE allahından bulsun AMA O DA HACK KURBANII ACISINI ÇIKARTIYOR SENDE ÖGREN SENDE ÇIKART senin başına kötü bi olay gelmiş olsa bunu masumlara uygulamak istermisin?
quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: beyzaar ADAM BENİM İCİN 20 GB BİLE SORUN DEGİL DEDİ YAVSSSS ARKADASİM BOYLELERİNE MUSTAHAK 75LW VARRİOR KİMBİLİR 2SENEDEMİ KASTİ DUSURCEN BİRDAHA BOYLE BASINA GELİRSE COK DUYARLİ OLACAKTİR EMİNİM aslında hackerlarıda hackleence ki görsünler bakalım nasıl oluomuş AYNISI BENİM ARK BAŞINA GELDİ 1 AY ÖNCE ADAMIN PATOSTA 65 LWL CHARI HACKLENMİŞTİ SONRA BU KEY LOG KOYMASINI FELEN ÖGRENDİ BİRİSİNDEN ŞİMDİ O BAŞKALARINI HACKLIYO PATOSUN BABASI OLDU İTEM BABSI HACKLİYE HACKLİYE allahından bulsun AMA O DA HACK KURBANII ACISINI ÇIKARTIYOR SENDE ÖGREN SENDE ÇIKART senin başına kötü bi olay gelmiş olsa bunu masumlara uygulamak istermisin? TABİKİ İSTEMEM AMA BU HACKERLERİN YAPTIKLARI YANLARINA KAR MI KALSIN ONLARA CEZALARINI NASIL WERCEZ
quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: beyzaar ADAM BENİM İCİN 20 GB BİLE SORUN DEGİL DEDİ YAVSSSS ARKADASİM BOYLELERİNE MUSTAHAK 75LW VARRİOR KİMBİLİR 2SENEDEMİ KASTİ DUSURCEN BİRDAHA BOYLE BASINA GELİRSE COK DUYARLİ OLACAKTİR EMİNİM aslında hackerlarıda hackleence ki görsünler bakalım nasıl oluomuş AYNISI BENİM ARK BAŞINA GELDİ 1 AY ÖNCE ADAMIN PATOSTA 65 LWL CHARI HACKLENMİŞTİ SONRA BU KEY LOG KOYMASINI FELEN ÖGRENDİ BİRİSİNDEN ŞİMDİ O BAŞKALARINI HACKLIYO PATOSUN BABASI OLDU İTEM BABSI HACKLİYE HACKLİYE allahından bulsun AMA O DA HACK KURBANII ACISINI ÇIKARTIYOR SENDE ÖGREN SENDE ÇIKART senin başına kötü bi olay gelmiş olsa bunu masumlara uygulamak istermisin? TABİKİ İSTEMEM AMA BU HACKERLERİN YAPTIKLARI YANLARINA KAR MI KALSIN ONLARA CEZALARINI NASIL WERCEZ hackerlar masum mu ? masunlar hacker mı?
quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: beyzaar ADAM BENİM İCİN 20 GB BİLE SORUN DEGİL DEDİ YAVSSSS ARKADASİM BOYLELERİNE MUSTAHAK 75LW VARRİOR KİMBİLİR 2SENEDEMİ KASTİ DUSURCEN BİRDAHA BOYLE BASINA GELİRSE COK DUYARLİ OLACAKTİR EMİNİM aslında hackerlarıda hackleence ki görsünler bakalım nasıl oluomuş AYNISI BENİM ARK BAŞINA GELDİ 1 AY ÖNCE ADAMIN PATOSTA 65 LWL CHARI HACKLENMİŞTİ SONRA BU KEY LOG KOYMASINI FELEN ÖGRENDİ BİRİSİNDEN ŞİMDİ O BAŞKALARINI HACKLIYO PATOSUN BABASI OLDU İTEM BABSI HACKLİYE HACKLİYE allahından bulsun AMA O DA HACK KURBANII ACISINI ÇIKARTIYOR SENDE ÖGREN SENDE ÇIKART senin başına kötü bi olay gelmiş olsa bunu masumlara uygulamak istermisin? TABİKİ İSTEMEM AMA BU HACKERLERİN YAPTIKLARI YANLARINA KAR MI KALSIN ONLARA CEZALARINI NASIL WERCEZ hackerlar masum mu ? masunlar hacker mı? ORASI BELLİ OLMAZ NE DEMİŞLER DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELİR
quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: beyzaar ADAM BENİM İCİN 20 GB BİLE SORUN DEGİL DEDİ YAVSSSS ARKADASİM BOYLELERİNE MUSTAHAK 75LW VARRİOR KİMBİLİR 2SENEDEMİ KASTİ DUSURCEN BİRDAHA BOYLE BASINA GELİRSE COK DUYARLİ OLACAKTİR EMİNİM aslında hackerlarıda hackleence ki görsünler bakalım nasıl oluomuş AYNISI BENİM ARK BAŞINA GELDİ 1 AY ÖNCE ADAMIN PATOSTA 65 LWL CHARI HACKLENMİŞTİ SONRA BU KEY LOG KOYMASINI FELEN ÖGRENDİ BİRİSİNDEN ŞİMDİ O BAŞKALARINI HACKLIYO PATOSUN BABASI OLDU İTEM BABSI HACKLİYE HACKLİYE allahından bulsun AMA O DA HACK KURBANII ACISINI ÇIKARTIYOR SENDE ÖGREN SENDE ÇIKART senin başına kötü bi olay gelmiş olsa bunu masumlara uygulamak istermisin? TABİKİ İSTEMEM AMA BU HACKERLERİN YAPTIKLARI YANLARINA KAR MI KALSIN ONLARA CEZALARINI NASIL WERCEZ hackerlar masum mu ? masunlar hacker mı? ORASI BELLİ OLMAZ NE DEMİŞLER DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELİR bu konuyu kapatalım sadece hackerlar allahından bulsun
quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: Sonic___ quote:Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus quote:Orjinalden alıntı: beyzaar ADAM BENİM İCİN 20 GB BİLE SORUN DEGİL DEDİ YAVSSSS ARKADASİM BOYLELERİNE MUSTAHAK 75LW VARRİOR KİMBİLİR 2SENEDEMİ KASTİ DUSURCEN BİRDAHA BOYLE BASINA GELİRSE COK DUYARLİ OLACAKTİR EMİNİM aslında hackerlarıda hackleence ki görsünler bakalım nasıl oluomuş AYNISI BENİM ARK BAŞINA GELDİ 1 AY ÖNCE ADAMIN PATOSTA 65 LWL CHARI HACKLENMİŞTİ SONRA BU KEY LOG KOYMASINI FELEN ÖGRENDİ BİRİSİNDEN ŞİMDİ O BAŞKALARINI HACKLIYO PATOSUN BABASI OLDU İTEM BABSI HACKLİYE HACKLİYE allahından bulsun AMA O DA HACK KURBANII ACISINI ÇIKARTIYOR SENDE ÖGREN SENDE ÇIKART senin başına kötü bi olay gelmiş olsa bunu masumlara uygulamak istermisin? TABİKİ İSTEMEM AMA BU HACKERLERİN YAPTIKLARI YANLARINA KAR MI KALSIN ONLARA CEZALARINI NASIL WERCEZ hackerlar masum mu ? masunlar hacker mı? ORASI BELLİ OLMAZ NE DEMİŞLER DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELİR bu konuyu kapatalım sadece hackerlar allahından bulsun bencede