quote:Orjinalden alıntı: alpyanar aaa mes mi yazmışım quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: alpyanar mescafe forumundasın bugun beni sizler yarattınız hadi leeeynnnn dedinizi duyar gibyim duydum bile bu arada mes değil abi nes yeni orayı.. bi edit ...yani bi şey edersek... zahmmet olmazsa olmuyo yani öle Olur böyle wakalar türk polisi yakalar bak bende tiraj'a traş yazmışım
quote:Orjinalden alıntı: alpyanar ileride hazır kahve ticareti yaparsam adı hazır: mescafe adisas sunny casiQ gibi alp ama onların hiç biri tutmadı 2 günde batarsın
quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: alpyanar ileride hazır kahve ticareti yaparsam adı hazır: mescafe adisas sunny casiQ gibi alp ama onların hiç biri tutmadı 2 günde batarsın Biz ne güne duruyoruz durmadan gelir içeriz konu başlığı keşke mescafe olsaydı
quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 şimdi şöle bi baktım konuyu lanet türkcellden nerelere kadar getirmişiz ya helal olsun bize Ee'ee başlığı kim açtı olucak okadar