Şimdi Ara

Lap top Donma Lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    casper marka laptop bilg. açıldıktan belli bir süre sonra (özellikle uzun süre kapalı olduktan sonra) bilg. donuyor(ya windows 7 logosunda yada masa üstü gösterimi sırasında) ve kapatmak zorunda kalıyorum(ayrıca bu kapatma işlemini bir kaç kez yapmaz zorunda kaldığım anlarda oluyor) daha sonra açtığımda haliyle boot menü geliyor. ve "normal başlat dediğimde" düzgün bir şekilde açılyor ve herhangibir sorunla karşılaşmıyorum... Acaba sorun nedir..? Yazılımsal mı donanımsalmı? Yardımcı olursanız sevinirim.... Teşekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: heartjack

Selam arkadaşlar....
    casper marka laptop bilg. açıldıktan belli bir süre sonra (özellikle uzun süre kapalı olduktan sonra) bilg. donuyor(ya windows 7 logosunda yada masa üstü gösterimi sırasında) ve kapatmak zorunda kalıyorum(ayrıca bu kapatma işlemini bir kaç kez yapmaz zorunda kaldığım anlarda oluyor) daha sonra açtığımda haliyle boot menü geliyor. ve "normal başlat dediğimde" düzgün bir şekilde açılyor ve herhangibir sorunla karşılaşmıyorum... Acaba sorun nedir..? Yazılımsal mı donanımsalmı? Yardımcı olursanız sevinirim.... Teşekkürler....

Format at eğer sorun düzelmezse donanımsal bir sorun vardır

• doğrudur format attım hatta servise bile yolladım. ancak sorun çözülmedi. yalnız bugün m435 ekran kartını güncelledim. şimdilik sıkıntı yok... asbah tekrar bakacam. sorun devam ederse tekrar servise yolluyacam....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.