Arkadaşlar laptabıma internet kablosunu takıyorum bağlanıyorum ama tabletimle 1 türlü internete bağlanamıyorum bildiğiniz bi yol varmı laptab dağıtıcı görevi yapıyormu şimdiden tşşkkürler
- Bazı tabletlerde şifreyi onayladıktan sonra MAC adreslerini onaylamak gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: NyksTurk
- Bazı tabletlerde şifreyi onayladıktan sonra MAC adreslerini onaylamak gerekiyor.
Nası yani :S ben tabletden laptoba internetle bağlanabilirmiyim diye sormuştum dediğin şeyle bi alaka varmı açılarmısın :S
quote:
Orijinalden alıntı: ertrlksck1
quote:
Nası yani :S ben tabletden laptoba internetle bağlanabilirmiyim diye sormuştum dediğin şeyle bi alaka varmı açılarmısın :S
- Özür dilerim hocam. Yanlış okumuşum.
- Laptop'tan derken? Modem ile mi? Yoksa ağ mı oluşturdunuz?
Yapar connectify programı bu işe yarar.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ertrlksck1
quote:
- Özür dilerim hocam. Yanlış okumuşum.
- Laptop'tan derken? Modem ile mi? Yoksa ağ mı oluşturdunuz?
Yok ben hiç bişey oluşturmadımda yapmadımda sadece yeni tablet aldım ama internete bağlanamıyorum bunun için laptobuma kablolu internet var dağıtıcı görevi yaparmı laptob bunu sordum inşallah anlatabilmişimdir :S