arkadaslar dell inspirion N7110 laptop program ekle kaldırdan bi program kaldırdım ve sıstem gıttı power dugmesine bastığımda normal baslat ve repair gelıyor normal başlattıgımda windows işaretinden sonra mavi bi ekran bi saniye gozukuyor ve tekrar reset atıp yenıden baslıyor bilgisayar repair i sectiğimde sorunu cozemiyor oradan recovery e gectiğimde hata 0x400110020000100A yı verıyor ve tekrar system recovery options a donuyor repair cd si denedim yine olmadı en kotusu format atmayı denedm sadece recovery 20 gb lık bı alan ve 100 mb lık bı disk 0 war harddikımın tamamını neden gormuyor ve bu hata hakkında bi bilgisi olan varsa cozumunu bılen arkadas varsa yazarsa cok sewınırım acil
Bios'a giriniz default yapınız, saveleyip çıkınız. sistemi f8 güvenli modda açmayı deneyiniz. Açarsa sistem geri yükleme yapınız.
Recovery bölümünü ve varsa 2-3 mb kık bootla ilgili bölümü yedekleyin.
Diğer disk bölümlerini delete edin diski recovery ve varsa 2-3 mb lık bölüm haricinde tek bölüm haline getirin ve recovery deneyin
Yedek almadan bu işi yapmayın
Sorumluluk kabul etmem.
güvenli mod ve dıgerlerı hepsını denedim fayda yok acılıstakı aynı hata devam edıyor bios u default bios ayarlarım da yok bulamadım. recovery konnusunda sistemn yedegini alma şansım war mı bilmiyrm ama sanmıyrm alabıleceğimi nasıl yapıcam formatta eger harddiski sadece disk 0 100mb lık birincil disk ve disk1 20 gb recovery sürücü birlestr sürücü ekle sürücü genşlet falan hicbiri çalşmıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme