Şimdi Ara

Laptobumdaki Tuhaf Sorunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ferhanank

quote:

Orijinalden alıntı: obili

Aynı sorunu yaşadım. Hata hdd çıktı. Hdd yi çıkarıp usb den başka bir bilgisayara bağlayarak düzelttim. Bu işlemden sonra kurulumu yaptım. Fakat uzun süre gitmiyor. Bir müddet sonra yine patates Şu an başlangıçta disk hatası vererek açılıyor. Hala yeni hdd alıp takmadım. Bakalım ne zaman eserse ...

Arızadan sonra yeni laptop aldığımdan böyle rahatım aslında

Teşekkür ederim hocam.Ozaman bize yeni hdd alma yolu görünüyor.peki arkadaşlar herhangi bi hdd alsam 500 gb lik mesela,hepsi laptoplarar uyumlu olur mu?Yada şunu şunu al şöyle olsun diyeceğiniz hdd ler var mı?

sorunun tam olarak harddisk ten kaynaklandığını kesinleştirmeden bence masrafa girme.

laptop için olan harddiskler genellikle 2.5" olurlar, masaüstü içinde genellikle 3.5"

• quote:

Orijinalden alıntı: *Soldierblood*

quote:

quote:

Aynı sorunu yaşadım. Hata hdd çıktı. Hdd yi çıkarıp usb den başka bir bilgisayara bağlayarak düzelttim. Bu işlemden sonra kurulumu yaptım. Fakat uzun süre gitmiyor. Bir müddet sonra yine patates Şu an başlangıçta disk hatası vererek açılıyor. Hala yeni hdd alıp takmadım. Bakalım ne zaman eserse ...

Teşekkür ederim hocam.Ozaman bize yeni hdd alma yolu görünüyor.peki arkadaşlar herhangi bi hdd alsam 500 gb lik mesela,hepsi laptoplarar uyumlu olur mu?Yada şunu şunu al şöyle olsun diyeceğiniz hdd ler var mı?

sorunun tam olarak harddisk ten kaynaklandığını kesinleştirmeden bence masrafa girme.

laptop için olan harddiskler genellikle 2.5" olurlar, masaüstü içinde genellikle 3.5"

Azönce temiz windows 7 inidirip kurdum.Çokşükür sorunsuz çalışıyor:) Peki bendeki hdd nin sorunlu olup olmadığını nasıl anlıyabilirim:)Çok teşekkür ettim.

• quote:

quote:

quote:

Eskisini sök , yeni alacağın yere götür. Bilgi verirler illaki

Detaylı yardımcı olabilsem keşke ama biz oraya kadar okumadık

Estağfurullah kardeş.Ben hayatta çıkaramam hdd yi.yutubedne izledimde çok karışık geliyor.hemde aletlerde bende yok:(halen sorun devam ederse mecbur bi tamirciye,servise götürecez:)

• hd tune programı ile test bakalım hdd yi ne çıkacak
  • quote:

hd tune programı ile test bakalım hdd yi ne çıkacak

Hemmencecik deniyorum.Çok teşekkür ederim.
  • quote:

hd tune programı ile test bakalım hdd yi ne çıkacak

Neredeyse yarısından fazlasında bad sector çıktı:( Bende bikaçgün önce 500 gb hdd allıp taktırdım.Sonra temizlettirdim.Çokşükür şimdi canavar gibi çalışıyor.Çok teşekkür ederim yardımlarınız için arkadaşlar:)Sağolun varolun.
  • sorununu çözdüğüne sevindim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.