Şimdi Ara

laptop'a 5.1 bağlayabilirmiyim yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende HP Pavilion dv600 var bilgisayarda 2 tane kulaklık çıkışı 1 tanede mikrofon girişi var 5.1'i nasıl kurcam bi yardım etseniz şimdiden teşekkürler

• arkadaşım bende lap topta 5.1 kullanıyorum.gerci ses kartları fazla iyi olmasada lap topların,beniim logitech x 540 gayet iyi ses veriyo.yapacağın tek şey bitane toplayıcı adaptör almak çünkü sistemden gelen 3 adet kabloyu bu kutuda toplayıp tek çıış olarak kulaklık girişne takacaksın işte olay budur başka takıldığı bi yer olursa pm den yazabilirsin de ayrıca.
  • hocam o zaman 5.1in ne anlamı kalır sen en iyi git bir tane pcmcı ses kartı al creativenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u511 -- 21 Ağustos 2007; 0:35:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: u511

ya iyide o zaman 5.1 in ne anlamı var 5.1 öle yaparsan adam akıllı filmlerde ses alamazsın sen bir tane pcmcı ses kartı alcan creativenin o şekilde en iyi sesi alırsın

ya ben zaten arkadaşa ''performansı'' en iyi şekilde alabaileceği şekli anlattım.çünkü lap topta ses sitemi olayı biraz kötü.bende sırf bu yüzden ses kartı alıcam.pcmcı mı alim sencede.ama diyelimki tv kartı alıcam onu nereye takçam sonra ben??
  • o işte biraz karışık dostum ama ben usb den iyi verim alabileceğin tek ses kartı olarak x-fi x-mod diye düşünüyorum ama bu aletin 5.1 çıkışı varmı bilmiyorum forumda incelemesi vardı tam detaylı olarak bakmadım...bi incele istersen ama 5.1 çıkış yoksada git bir tane creative al kesinlikle tv kartını düşünme illaki tv kartı istiyorum dersen kaliteli ses adına x-mod al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.