arkadaşlar amerikadan gelen bi laptopum var. üzerinde ingilizcewindows var. ben kendi türkçe windows cdimden boot ettiriyiorum. tam kurulacak diskleri seçme ekraı gelince "bilgisayarına bağl hiç bir sabit disk bulunamadı veya üretciniz tarafından engelleniyor" şeklinde ibare çıkıyor. windows açıkken kurmayıda denedim yine olmuyor. Acaba Hiren's boot cd ile diskleri komple silip denesem faydası olurmu? böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşımız varsa yardımcı olursa sevinirim. ilginiz için şimdiden teşekür ederim...
Selamlar,
Üretici firma, kendi verdiği orjinal İngilizce CD haricindeki işletim sistemlerini engelliyordur, ama tam olarak emin değilim.
Harddiske format atmak çözüm olmayabilir, çünkü bu tür üretici bilgileri bios' ta saklanıyor.
Diğer arkadaşların yorumlarını bekleyin.
BU TUR BİLGİSAYARDA GENELDE HARDDİSKTE RECOVERY BOLUMU OLDUGU ICIN BASKA KURULUMLARI ENGELLIYORDUR. HARDISKE FDISK ATARSAN DUZELEBILIR AMA SABIT DISKIN ZARAR GOREBILIR GARANTI VERMEM
Harddisk büyük ihtimal ile SATA SATA driverini F6'ya basarak bir disket veya cdrom araciligi ile yuklemediginiz icin sabit disk bulunamadi hatasi aliyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: axiadam
Harddisk büyük ihtimal ile SATA SATA driverini F6'ya basarak bir disket veya cdrom araciligi ile yuklemediginiz icin sabit disk bulunamadi hatasi aliyorsunuz.
+1 iyi cevap
arkadaşlar vista dvd sini takıp denedim gördü. sorun kalmadı.ayrıca usp floppy bulmak gerekirdi xp için. çok teşekkür ederim ilginizden dolayı.
Fdiskrten sonra mı gördü?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme