Şimdi Ara

Laptop a ice tea döküldü acil yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonradan sıkıntı çıkarırmı diyorsunuz yani?Döküldüğünde ana karta gitmiş olsa o 1 saat içinde pc nin reaksiyon göstermesi gerekmezmiydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aizek

Sonradan sıkıntı çıkarırmı diyorsunuz yani?Döküldüğünde ana karta gitmiş olsa o 1 saat içinde pc nin reaksiyon göstermesi gerekmezmiydi?

o konuda bilgim yok
  • Lapton ice tea döküldü diye okudum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşamdan sabaha bozulacak olsa bozuluyor du. O çıt çıt sesleri rahatsız ediyor sa yapacaklarını söylüyorum.

Malzemeler ıslak medil, kürdan.

Kürdan vasıtası ile ilgili bölgedeki tuşlar yerlerini karıştırmamak kaydıyla sökülür bir parça ıslak mendil kürdana sarılarak ulaşılması zor yerlerdeki lekeler temizlenir daha sonra tuşlar takılır ardından bi CS:GO rekabetçiye girilir.
  • kesinlikle temizlet ben gecen yaz kolay dökmüştüm hiç birşey olmadan kullandım bi dahaki yaz sıcaktan şeker eriyip güç soketini bozdu. soketde anakarta bağlı ayrıyeten sökülemiyor komple anakart değiştirmek zorunda kaldım i7 işlemci bide baya masrafolmuştu.
  • İlk başta bir şey olmadıysa sonra da olmaz.

Ve o dediğin modeli biliyorum eğer dediğin kadar bir miktar döküldüyse sadece anakarta kadar ulaşması pek olası değil. Kuruyunca da bir şeyi kalmaz.
  • Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    rahatsız ediyor aslında bastığını anlayamıyor insan hafif yapış olduğu için.Benim klavyenin tuşları öyle çıkmıyor galiba hocam tek tek komple bağlı birbirine elimle harfi kaldırıp deneyeceğim ıslak bez kürdan işini artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

İlk başta bir şey olmadıysa sonra da olmaz.

Ve o dediğin modeli biliyorum eğer dediğin kadar bir miktar döküldüyse sadece anakarta kadar ulaşması pek olası değil. Kuruyunca da bir şeyi kalmaz.

yarım petten daha az vardı zaten bi kısmı masaya bi kısmı laptopun işlemci etiketi vs olduğu boş siyah kısımla touchpade geldi bi kısmıda nasılsa y ve b harfinin üzerine geldi.Y ve b ile aralarında 2 3 mm olan harflerde en ufak birşey bile olmaması b nin önündeki space bişey olmayıp sadece 2 harfin şekerlenmesi ilginç cidden sadece onların üzerine sıçramış gibi oldu sanırım büyük damla öbekleri halinde
  • Bir dönem bilgisayarcıda çalıştım. Evet sonradan oksitlenme yapabilir. Sana bir anımı anlatayım . 2 sene önce birine laptop sattık 4 gün sonra sattığımız kişi elinde laptop geldi bu açılmıyor siyah ekran kalıyor diye tamam bakalım dedik servise verdik sıvı teması var dedi adam önce inkar etti sonra aldığı gün çay döküldüğünü oda 2 gün sorunsuz kullanmış sonra sabah siyah ekran vermis . Adama 450 tlye patladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremsh21 -- 26 Aralık 2016; 2:56:17 >
  • Benim 2 gunude geçiyor hocam persembe aksam dokulmustu.Ama okuduğum cogu yerde oksitlenme olayi yasayayanlarin bilgisayarları ilk actiklarinda acilmamis yada acikken kapanmış ana karta sivi temasi olduğu buradan anlaşılıyor.Bendeyse hic kapanma vs olmadi dokuldukten sonra 1 saat 2 saat daha kullanmama ragmen hic kurutma vs yapmadan.anakarta sivi temasi olsa illa bi kere kapanması falan gerekmezmiydi kullanirkan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aizek kullanıcısına yanıt
    Laptop pahalı bişey mi?
    Bu arada içini açsan daha rahat göreceksin sıvının klavyeyi aşması zor birkaç katman var. Aşsa bile anakartla arada ayrı plastik bir katman daha var.
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Pahali 3.300 liraya almistim şuan dolar yuzunden 3.900 le 4.500 arasi bir fiyati var.Laptop montajlari izledim dun bütün gece geçebilirmi diye evet bir plastik katman var ama klavyenin orta kismindaki o plastik katmanin boslugu var sanirsam cogu modelde.http://m.ebay.com/itm/MSI-GP62-GP72-GL62-GL72-US-Gaming-Keyboard-NON-Backlit-V143422DK1UI-S1N-3EUS225-/222041239261?_trkparms=aid%253D222007%2526algo%253DSIC.MBE%2526ao%253D1%2526asc%253D20150519202348%2526meid%253D1940d0e5edc54272a360bba0ebaa836f%2526pid%253D100408%2526rk%253D4%2526rkt%253D25%2526sd%253D162166282925&_trksid=p2056116.c100408.m2460 klavyede su altinida gosterdikleri resim var normalde klavyelerde ince bir tabaka oluyor tuslar arasinda masaustu klavyesini cok söktüm ama bunda varmi yok mu anlamadım o katman olmaz zorunda değil mi?

• Bir şey olmaz bence içebilirsin plastik tadı gelir biraz en fazla
  • aizek kullanıcısına yanıt
    Evet o katman olmak zorunda. Şimdi yapman gereken, pcyi kurutmak, ve beklemek. Şimdi açsanda açmasanda bişey değişmeyecek. Ama benim şahsi fikrim hiçbişey olmaaycağı yönünde. için rahat olsun.
  • Hocam benimkine limonlu tuzlu bira döküldü bir şey olmadı Gerçi ben hemen tuşları söktüm sökerken de bi kaç tuşu kırdım.Şimdi yeni bilgisayar aldım onu garantiye göndericem 1 tuş için komple klavye değişecek 150 tl para istiyorlar
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam cok teşekkürler vakit bulabilirsem istanbula falan gene ilerde baktiririm belki icimi rahatlattiniz

• skyfor kullanıcısına yanıt
    Hocam gene bu dolar piyasasinda az para 150 benim laptopun klavyesi ebayden baktim 60 dolar sadece kargo hariç.3.50 ile çarpsan 210 lira iscilik falan derkej suan klavyeyi degistirmek istesem kendi servisinde 300 350 liram gidecek.Iki tane harf cit cit ediyor diyede o parayi veremem acikcasi verilmez bence harfler calismasa neysede.

• quote:

Hocam gene bu dolar piyasasinda az para 150 benim laptopun klavyesi ebayden baktim 60 dolar sadece kargo hariç.3.50 ile çarpsan 210 lira iscilik falan derkej suan klavyeyi degistirmek istesem kendi servisinde 300 350 liram gidecek.Iki tane harf cit cit ediyor diyede o parayi veremem acikcasi verilmez bence harfler calismasa neysede.

Çıt çıt etmesi sıkıntı değilki tuşları sökebildin mi? Msi bilgisayarlara genelde bir şey olmuyor bizim arkadaşda da ghost mudur nedir o modeli vardı gazoz dökmüştü bir şey olmamıştı Sıvı koruma falan vardır belki. Ses çıkartan tuşları söküp ıslak mendille sil geçiyor.
  • skyfor kullanıcısına yanıt
    Denemedim sokmeyi cikiyormu acaba tuslar bazı laptop klavyelerinde cikmiyormus çünkü. Nette buldum msi gt70 i söken ama gl70 le ayni degil benim.Kullanmadigim bi tus uzerinde deneme yapmayi dusunuyorum aslında:D

• quote:

ebayde TR kalvye bulabildin mi? İngilizce olmasın?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.