Cihazı kapat git bakkaldan kulak temizlemek için kullanılan cubuk pamuklardan al tuşları sökebiliyorsan pamukları hafif ıslat temizle kurut yoksa mundar olur o klavye
quote:
Orijinalden alıntı: Fashionality
geçmiş olsun dstum
geçen haftada ben kurufasülye döktüm bizim laptop a hala daha izleri var klavyenin tuşlarının altında.. bi kaç tuş da arada yapışıyo
Allahtan fasulye kuruymuş diye bir espri yapsam, bana kızar mısınız ?
Gitti güzelim kola
@by Jigsaw avatarını beğendim. Hayranıyım Saw serisinin. 7. filmde ne olacak acaba..
Ben sahne alacağım
kardeşim benim canım yandı 6günlük notebookum bozulmuştu bu tavsiyemi canın yanmasın istiyorsan mutlaka yap önce notebooku komple sök garanti dışı kaldı zaten sonra içine aktıysa onları temizle yoksa 1 2 ay sonra mavi ekran hataları alırsın bir gün çalışmaz olur ayrıca klavyeyi temizlemen şart muhtemelen 2 hafta sonra tuşlar taş gibi sertleşcek banada oldu
Mahalleden ve kader arkadaşımla netten bir kızı ayarlamak için çekişirken kazara klavyeye sahlep döküldü. Sahlep kaynar ve koyu kıvamlı olduğu halde ne kadar uğraşsakta leke bıraktı klavyede. Nasılsa bu eskidi yenisi almak zamanı geldi diye Logitech G-15 aldım bende.
KAnımca hiç açma.Servise götür klavyeyi değiştirsinler(para vermek zorundasın) Kaş yapayım derken göz çıkarma...
ilk önce kurut orayı kola dökülen kısmın tuşlarını cıkarıp ıslak mendil ile temizle . sonra 2-2.5 hafta bekle bir daha temizle ıslak mendil ile eskiden daha guzel oluyo. benimde başıma gelmişti böyle yaptım düzeldi
Laptop yapış yapış olmuştur.
Elektrik süpürgesiyle çektim içini daha sonra bende Philips'in köpüğü var onu kürdana sıktım daha sonra tuşların altına sürdüm biraz geçti gibi ama zamn gösterecek.
canı kola istemiştirsizin laptop nokıanın bu telefonuna benzemek istemişte olabilir.bu durumlarda ilk bataryasını çıkaracaksınız önemli bir bölüme doküldü ise servisene götür orada temizlerler
Götürmesine götürecemde para talep ederler mi?
aynı olay benimde başıma geldi.3 ay kullandım öyle am ainanki zaman geçtikç daha kötü oluyo durum.gittim bir pc teknik servisine.dedim bun akola döküldü içini dışını bi güzel temizleyin dedim.adam baktı garantisi devam ediyo tuşları çıkarıp tek tek temizliycem dedi.ücret olarakta 40 tl ödedim.şuan gayet temiz ve zinde laptopum:d
Bu tür şeyleri önceden gördüğüm için bilgisayarın başında hiç birşey yiyip içmiyorum
şu an 2.5 lt bardaksız:D kola içiyorum o dökülürse tamamen pert:D
bilmiyorum ama merak ettigim için soruyorum kolonyalı mendil ile silmeye çalışsan geçermi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: genccimbomlu
bilmiyorum ama merak ettigim için soruyorum kolonyalı mendil ile silmeye çalışsan geçermi acaba
kola dökülen yer klavye ise kola dökülen yeri sökebildiysen kolnyalı mendil ile sil sonra tiner ile sil tiner oksitlenmeyi önler ama aman dikkat sildiğin yer sıcak olmasın.tinerle silince hemen kurur ileride oksitlenme yapmaz
komprosörle temizlemeyi dene eminim net sonuç alıcaksındır
Birşey lazımmı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme