Şimdi Ara

LAPTOP'a SU DÖKÜLDÜ YARDİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
64.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Su temasından korkmayın hemen bataryayı çıkartın cihazı kurumaya bırakın pirinç filan sakıncalı iş içinde tuz oluyo okside sebep olabilir hatta çay şekerliyse klavyeyi komple sök yıka 1-2 gün kurumaya bırak hatta ana kartı bile yıkaya bilirsin yeterki bios pilini sök önemli olan iyi kuruması kuramadan üzerinden akım geçirirsen oksit yapar dediğim gibi sudan korkmayın ekran hdd mouse pad haricinde geri kalanı komple yıkanabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da aynı durum geldi bilgisayara şeftali suyu döküldü bu arada nasıl konu açılır söylersiniz iyi olabilir Bilgisayar Asus ROG Klavyenin hertarafına şeftali suyu döküldü Bilgisayar Hayla Çalışıyor bu arada en fazla ortasına döküldü pili açmayı deneyim dedim 10 tane vida var 1 saat uğraşırım diye sökmedim kurutma makinesi denedim olmadı şifreyi girim dedim m ye basıyorum x ve boşluk tuşu yapıyor saatlerce uğraştım açtım Bilgisayar ısınsın ve su gitsin diye Bilgisayarda bir oyun açtım ağır bir oyun açtım ısındı ve sonra normal çalışmaya başladı yardım edebilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.