Şimdi Ara

Laptop açılırken mavi ekran geliyor,seçenekler geliyor ve baştan başlatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

laptop'um modeli : Asus M51

işletim sistemi sistemi : Vista

Lord of the rings online oyununu indirdim (24 saat açık kaldı pc) ertesi gün kurdum ve girdim fakat ekran kartının şeyi yetmiyor felan.. cinsinden bi mesaj verdi hayır dedim(ayarı yükselteyim mi diye soruyordu) kapadım açtım,sabah,1 saat takıldım ve 1 saat de Lord of the rings online'ı oynadım.kapadım 5 saat sonra eve geldiğim de açılmıyordu.power tuşuna basıyorum ve normal açılır gibi oluyor bar doluyor(microsoft windows yükleniyor yani normal açılıştaki gibi) ondan sonra vista ikonu çıkması gerekirken anlık bir mavi ekran geliyor(göremiyorum da) ve pc yeniden başlatıyor kendini ve sonra 5 seçenek çıkıyor :

Güvenli Mod,Ağ ile Güvenli Mod,Komut ile ....,Yapılan en son ayarlandırma ile başlat,Windowsu normal başlat

-Ben normal ve yapılan en son yapılandırmayı da seçiyorum aynı şekilde yeniden başlıyor,şu an ağ ile güvenli moddan girdim zaten.

-Ve de üstte kurulum cd'sini takıp ileri diyin felan diyor..dvd/cd room'um bozuk olduğundan o seçeneği yapamıyorum..

bilen arkadaşlar bilir,lord of the rings online iyi bi sistem istiyor ve sanırım o zorladı.

anakartın yanmış olabileceğini düşünüyorum..yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkürler arkadaşlar,acil biraz arkadaşlar,tekrar teşekkürler...

Not:garantisi bitti...

• Oyun yükleme esnasında windows driverlerini bozmuştur. Yeniden bir windows kurulumu yapın CD den olmuyor ise USB den kurulum yapabilirsiniz, nasıl yapılacağı ile ilgili bir konu başlığı var oradan bilgi alabilirsiniz.
  • yani onarım yapsam düzelir ?
    oyunun sistemi zorlamasından dolayı mı olmuş acaba ? yani olabilir mi ?
    peki donanımsal bir sorun olabilir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silindi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.