Şimdi Ara

LAPTOP AÇILMIYOR ! ! ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Dün Laptop'a Oyun Yüklemek İçin Deamon Tools Lite İndirip Kurdum Kurulum Bitince Sanal Sürücü Ekledim Ve Yeniden Başlatın Dedi Bilgisayarımda E adında Bir Sürücü Vardı Tanımlanmamıştı Onu Yüklicek Sandım Yeniden Başlattım Ve Yeniden Başlattım Ntldr Eksik dedi Bios'u Default Ettim Tekrar Xp Onarmaya Ve Xp Format Atmaya Çalıştım Sabit Disk Görülmedi Dedi Bios'dan Hdd Testi Yaptıgımda Abort Verdi Biostan Baktıgımda Hdd Görünüyor F8 F5 Falan Çalışmıyor Tek Bios'a Girebiliyorum Lütfen Yardım Edin

Not:laptopun altında 10 cm uzunlugunda fay hattı gibi çatlak var.

Sistem Özelliklerim:
    Laptop.
    Windows Xp Pro.
    İntel Core 2 Duo 2.80 ghz.
    2 Gb Ram.
    Nvidia GeForce 380 Mb Ekran Kartı.
    Lenova

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanbis -- 27 Ocak 2014; 15:45:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lanbis

Arkadaşlar Ben Dün Laptop'a Oyun Yüklemek İçin Deamon Tools Lite İndirip Kurdum Kurulum Bitince Sanal Sürücü Ekledim Ve Yeniden Başlatın Dedi Bilgisayarımda E adında Bir Sürücü Vardı Tanımlanmamıştı Onu Yüklicek Sandım Yeniden Başlattım Ve Yeniden Başlattım Ntldr Eksik dedi Bios'u Default Ettim Tekrar Xp Onarmaya Ve Xp Format Atmaya Çalıştım Sabit Disk Görülmedi Dedi Bios'dan Hdd Testi Yaptıgımda Abort Verdi Biostan Baktıgımda Hdd Görünüyor F8 F5 Falan Çalışmıyor Tek Bios'a Girebiliyorum Lütfen Yardım Edin Not Bilgisiyarı Yeniden Başlatmadan Önce Emsisoft'la tarattım 5-10 Tane Dosya Sildi

Not:laptopun altında 10 cm uzunlugunda fay hattı gibi çatlak var.

Sistem Özelliklerim:
    Laptop.
    Windows Xp Pro.
    İntel Core 2 Duo 2.80 ghz.
    2 Gb Ram.
    Nvidia GeForce 380 Mb Ekran Kartı.
    Lenova

resim alsam ne olduğunu söyleyeceğim :D

• yardım edecek yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar açılmıyor
    7 ay önce açıldı
    Bilgisayarım Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    PC AÇILMIYOR
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.