Şimdi Ara

Laptop acinca internet hizi -lere dusuyor acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba yardiminiza ihtiyacim var . 5 aydir sorunsuz kullandigim laptopumla cs go oynarken 2 gun once bir anda oyundan atti . Once interneti kapatip actip sorunu internette sandim ancak speed test sonuclari laptobu kapayinca duzeliyor laptobu acar acmaz -lere dusuyor hem laptoptan hemde telefodnan internet inanilmaz derecede yavasliyor. Sizce sorun nedir yardim ederseniz sevinirim. Sadece telefondan girince bir problem olmuyor . Laptopu kapatıp açmamla internet hızı değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnralexjjj97 -- 28 Eylül 2016; 16:04:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim edebilicek yok mu :(

• Viriüs girmiş olabilir. Internetini kullanıyorsa netini de yavaşlatır. Bir ağ mönitör programıyla gözlemleyin. Ayrıca Antivirüs taraması yapın.
  • Evet herşeyden önce online antivirüs taraması yapan sitelerden birine taratmanız lazım.
    McAfee, Eset, Bitdefender, Trendmicro, Fsecure, Norton veya Kaspersky işi online olarak görür.
  • Görev Yöneticisi>Kaynak İzleyicisi>Ağ

Nelerin harcadığına bir bak, 2-3 gün bana windows güncelleme dadanmıştı, iptal ediyorum ediyorum inatla geri geliyor vs. Seninde araştırman lazım neler çekiyor interneti.

Arat tek tek fazla çekenleri, virüsse ona uygun birşeyler, windowsun kendisiyle devredışı bırakmalar veya programsa ona göre çözümler düşünmeli.
  • Online tarama yap demissinizde laptoptan tarayiciya zor giriyorum interneti cok yavaslatiyor laptop online tarama mumkun degil gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.