Şimdi Ara

Laptop Açma Kapama Tuşu (Acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar bugun bir aptallık yapıp Laptop'in içini temizlemek için içini açtım ve temizledim.

Lakin su an Açma kapama tuşuna basıyorum laptop açılmıyor..

Laptop'un üst açılan bölümünde 2 tane Siyah plastik şerit var. Acaba onlarımı yerlerine iyi yerleştiremedim?

Yardımcı olur musunuz. Başka hicbirsey yapmadım sadece silip, temizledim.

•  Laptop Açma Kapama Tuşu (Acil yardım)

Resmi donanimhaberden buldum. Kısım bu kısım arkadaşlar. burada 2 tane siyah kablo mecvut.. Acaba onları nereye yerleştirmem lazım. Acarken onlar mecburen cıktı.
  • Kablolar bunun gibi

Boşta olan kablo ucunu nereye takmam lazım arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CumhurReis6 -- 21 Ağustos 2015; 20:49:57 >
  • Bilgisayari çalistirmak için kullanilan en yaygin yöntem power dügmesine basmaktir. Ancak bu olay size zor geliyor ya da bilgisayarinizi çalistirmak için farkli yöntemler ariyorsaniz iste size bir kaç yöntem...

Bu yöntemlerle bilgisayarinizi Mouse sag tusu ya da klavyeden girilen bir parola ile çalistirmaniz mümkün. Bütün bu ayarlar için önce BIOS 'a girmemiz gerekecektir. Bunun için bilgisayariniz açilirken DELETE tusuna basmaniz yeterli olacaktir. BIOS da 'INTEGRATED PERIPHERALS' bölümüne girin ve 'Power On Function' ayarini bulun. Burada genel olarak 'Button Only' seçenegi seçilidir. Bu kismi 'Mouse Right' yapmaniz halinde artik bilgisayariniz Mouse sag tiklamasiyla açilacaktir.

Bir diger alternatif ise bu bölümü 'Password' olarak ayarlarsaniz 'KB Power On Password" kisminda belirttiginiz herhangi bes karakterlik bir parola ile makinenizi açabilirsiniz.

• Aynı zamanda aşağıdaki linkten açma kapatma tuşu tamirinin nasıl yapıldığını izleyebilirsin.

https://www.youtube.com/watch?v=EsMGZteCdug

Umarım sorunu çözersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmdr

Aynı zamanda aşağıdaki linkten açma kapatma tuşu tamirinin nasıl yapıldığını izleyebilirsin.

https://www.youtube.com/watch?v=EsMGZteCdug

Umarım sorunu çözersin.

Dostum cok saol.. da..

Su resimde olan ucu boşta olan kısmı nereye takıcam? onu bulamadım..

• Arkadaşlar sanırım ben.. Güç düğmesi ve Dokunmatık ekran kablolalarının Ana karta gıden soket gırışlerini cıkardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Google'a bilgisayarının markasını ve modelini yaz sonuna '......... disassembly' yaz arat nasıl sökülüp takıldığına dair bir sürü video bulursun onlara bakarak araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 21 Ağustos 2015; 21:17:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.