Şimdi Ara

Laptop adaptör arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop adaptorunde kısa devre var kablo da değil devre üzerinde sigorta yakıyor tahmin edebilen veya bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim
     Laptop adaptör arızası

• Soğutucuya bağlı mosfet i kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • varistör,köprü diyotada bak
  • 220 v girişten itibaren başlayarak varistör ,kondansatör ,diot ,mosfet bakınız .
  • Saygılar usta cevaplarınız için bu akşam bakarım 400 volt kondansatör u çıkardım kısa devre devam ediyor du.
  • Pasif elemanları kontrol ediniz ,plaketin arkasında smd elemanlar vardır , onlarıda ihmal etmeyin :)
  • Saygılar usta varistör normal mosfet sökmek gerekiyor ölçmek için sanirsam ama bayağı zahmetli sıkışık bir monte olmuş pasif olanlara henüz bakamadim onlara da bir bakayım öncelikle ozaman

• Smd elemanlar derken resistor ileri mi kast ediyorsunuz

• Diot,Kondansatör ,direnç .

genelde mosfet arızalı oluyor ,ama etrafındakileri kontrol etmezseniz ,tekrar mosfet yanabilir.
  • İyi akşamlar arkadaşlar Toshiba marka laptop'un adaptörü yandı,elimde üniversal automtic voltaj ayarlamalı,platoon PL 9115 laptop adaptörü var, uçları mevcut değil, adaptörün çıkış ucu 6 lı ps2 dişi kısmı, çalıştırdığımda; digital ekranda 15 volt görünüyor, 6 çıkış ucundaki voltajı ölçtüğümde; 2 pinde 15 volt, 2 pinde 2.4 volt okunuyor, diğer 2 pin boş, adaptörü uçları olmadan 19 volt' a ayarlayabilir miyim?, bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.

• hozama H kullanıcısına yanıt
    Universal adaptoru tavsiye etmem şahsen. Orjinal almak daha mantıklı. Ozellikle topraklaması olmadığı için kaçak yapıyor bu universaller.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.