Şimdi Ara

LAPTOP ADAPTÖR YANIK KOKUSU YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten iyi günler , ilk önce bir ilgisi var mı bilmşyorum ama bundan da bahsetmek istiyorum , bilgisayarım casper nirvana c 900 daha bir buçuk senelik laptop ilk olarak 2 gündür sarj cihazında sorun yaşıyordum bu bağlantılı kablo var ya hani 2 ye bölünüyor sarj cihazı oraya sağlam baskı yapınca laptop sarj alıyordu yoksa arada temazsızlık yapıyordu bugünde laptop sarjdayken bi yanık kokusu geldi adaptörden gene o birleştiğim nokta var ya sarj cihazının ikiye bölündüğü ordaki adaptörden koku gelmeye başladı.Bu büyük bir sorun oluşturur mu benim için 10 içinde finallerim var garantiye verme şanşım şuanlık yok denebilir ne yapmam lazım büyük bir sorun mu beni aydınlatın lütfen.Birde pili çıkartıp direk kullansam elektrikten kullansam bir faydası olur mu acaba?Ya da taktığım prizle ilgili de olabilir mi acaba?

• Yanık kokusu geliyorsa baya bir ısınma vardır. Temassızlıkda yapıyorsa ikide bir kesilip bağlanma orada aşırı ısınmaya neden olabilir.

Cihazım mı bozulur yoksa şarj aletim mi bozulur veya ne zaman bozulur gibi sorulara kesin bir cevap kimse veremez ama 2-3 gün içinde internetten muadil bir şarj cihazı satın alabilirsiniz. Leptopunuzun marka ve modelini internete yazıp şarj cihazı diye arattırın. Tam modeli cihazın arkasındaki etikette vardır. Misal Casper Nirvana c900-TR26 gibi. 50-60 tl'ye muadil bir ürün bulursunuz n11 tarzı sitelerden.

Onun dışında yani yapacak pek bir şey yok.

Kolay gelsin.
  • Maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim muadil sarj cihazı önermiyorlar sizce sıkıntı olur mu kullansam
  • sansasyo S kullanıcısına yanıt
    Valla tabi ki orijinal alsak iyi olur ama orijinaline de çok fiyat istiyorlar. 10 gün içinde finallerim var dediğiniz için öğrenci olduğunuzdan fazla para harcamanızı istemedim.

Kendi tanıdıklarıma leptopları için muadil şarj cihazları aldım. Hiç sıkıntısız kullanıyorlar.

Hani size sorun çıkmayacağının garantisini tabiki de veremem. O yüzden muadil de olsa alacağınız mağazayı iyi araştırın. Mağazadan alış veriş yapmış kişilerin yorumlarını mağazanın puanını ve satış durumunu inceleyin ve güvenilirliği konusunda emin olduktan sonra satın alın.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxpayne53 -- 19 Mayıs 2019; 20:13:56 >
  • Maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    Çoook teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.