Merhaba, ben kendime yeni bir laptop almam istiyorum fiyati en fazla 4000 olabilir. Beni yillarca gotorebilecek yeni teknoljininn tum donanimlarina sahip onerebileceginiz bir laptop varmi? Agir muhendislik programlarim var onlari kaldirabilmeli, birde cok film izliyorum ses ve goruntu iyi olmali? Birde applelar hakkndane dusunuyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: cemsea
Merhaba, ben kendime yeni bir laptop almam istiyorum fiyati en fazla 4000 olabilir. Beni yillarca gotorebilecek yeni teknoljininn tum donanimlarina sahip onerebileceginiz bir laptop varmi? Agir muhendislik programlarim var onlari kaldirabilmeli, birde cok film izliyorum ses ve goruntu iyi olmali? Birde applelar hakkndane dusunuyorsunuz?
Bence macbook pro al. Hem macbook sana rahat 3-4 sene gider,iyi kullanırsan daha fazla. Pahalı diye istemiyorsanız vatan'da indirime girmiş,ben eylül'ün sonlarında bilgisayarı değiştireceğim fiyatlar uygun.
Cok sagolun asus n53sv-sz076v sizde nasil mac alirsam 7i pahali gelir onu alamam sizde mac 5i mi yoksa asus mu. Af karar veremedim ya :( lutfen yardim edin adam gibi bir bilg. Alayim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme