Şimdi Ara

LAPTOP ALACAM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR LAPTOP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İLERDE EKRANDA ÖLÜ PİKSELLE KARŞILAŞMAK İSTEMİYORUM. OYUN VE DAHA ÇOK ÇİZİM MUHASEBE PROGRAMLARI İÇİN KULLANACAM TAVSİYELERİNİZ NELERDİR MARKA VE MODEL YAZARSANIZ SEVİNİRİM

• Max, butce nedir?
  • bugünlerde en iyi makine acer 5101 plus başka bir model almamanı öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga145

bugünlerde en iyi makine acer 5101 plus başka bir model almamanı öneririm

yetkili satici da geldi haha.Arkadas alakali/alakasiz her basliga 5101 yazmaktan bikmadi.

Hatta fikrasi da var bunun..Adamin biri 3000$ butcem var Sony mi,Toshiba mi almaliyim diye sormu$.Adama demi$ler ki acer 5101 plus :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pianokey -- 27 Şubat 2007; 16:55:37 >

• şaka bir yana ölü piksel den korkuyorsan tek yapabileceğin monster almak . ama ölü pikseller çok rastlanan şeyler değil . gerçi çıkar mı çıkar kimse garanti veremiyor bu konuda bir tek focusbilgisayar 1 ay 0 ölü piksel garantisi veriyor . zaten bir ay sonra da çıkma ihtimali neredeyse 0 oluyor .
    onun dışında şu aceri araştırdım . kendi fiyat aralığında fena değil , almış olanlara sözüm yok da bu saatten sonra alınır mı bilmem . bir de fiyat performans ödülü vereceksek bu forumda bir noebooka o ödül kesinlikle asus f3jp ye gitmeli . bence bütçeni belirtirsen sana daha çok yardımı olabiliriz arkadaşım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.