Şimdi Ara

Laptop Aldım ama Morelim bozuk bakabilirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce konuyu açmıştım ama bug oldu. Telefonla onay göndermeme rağmen diğer konuma cevap atılmıyordu o yüzden tekrar açtım..

Arkadaşlar HP den laptop aldım. Özellikleri Şöyle ;

Ekran Kartı : 1 GB hd 6470M
    İşlemci : AMD P960 4 çekirdek
    500 GB Hard disk
    64 Bit Orjinal Windos

Model Kodu : LC880EA

Yanındada hediye olarak ;

Notebook Çantası
    Kablosuz Mouse
    Fakir Lcd notebook temizlik seti
    4 gb Usb bellek
    Laptop Soğutucu

Hepsi 1500 fakat taksitle 1700 e fırladı. ASIL SORUM !!!

Bu sene üniye gideceğim tabiki pcde oyunda oyunda oynayacagım. Adam bu pc yi çok övdü. 4 ayrı çekirdek kullanıyor diyor.Fakat sizde internette bakarsanız (AMD Phenom II X4 P960) ((Faturada sadece AMD P960 yazıyor herhalde bu işlemcidir ? daha pc gelmedi eve)) İşlemci 1.80 ghz ... 4 çekirdekde olsa sizce bu çook düşük değilmi ? Belki bu işlemci değildir ben internette buna rastladım. Morelim bozuldu. Bu işlemci oyun falan açmaz gibime geliyor. World of warcraft oynayacağım ünide. Lütfen bilen arkadaşlar işlemci hakkında bilgi verirse sevinirim morelim bozuk :((( Adam o kadar övdü işlemciyi... İyi günler...

• bu ekran kartıyla güncel oyunları oynamanız çok zor , 2 yıl sonrası da imkansız

değiştirme imkanınız varsa değiştirin

alacağınız ekran kartı gt 525 , gt 540 , hd 6770 olsun
  • Değiştiremem ya of Labtopda OC oluyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *_Trexex_* -- 11 Ağustos 2011; 17:25:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cce

http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pavilion-dv6-6010st-intel-core-i5-2410m-23ghz-6gb-750gb-156-tasinabilir-bilgisayar-ll044ea/ProductDetails.aspx?productId=bd760582&categoryId=98

işlemcide ekran kartıda mükemmel

6020 yada 6030 et öneriyorum hem işlemci hem de ram hızları bakımından kat kat üstün...

• Değiştirme durumum yok malesef dedemin üstüne aldık oda gitti zaten şehir dışına çağıramam canıma okur. Orta düzeyde oynayamam mı ya bu kadar mı kötü bu HD 6470 ? Dx 11 destekli fln diyor. Pff sinirlerim bozuldu.
  • çok düşük bir kart 1gb 64 bit oc yapsanızda kartı zorlarsınız kalır yarı yolda yeni oyunlarda düşük çözünürlülüklerde oynayın adam sepetine atmış bilgisayarı işlemci sıkıntı yok işlemci tmm ama ekran kartı brbat o işlemcininde hakkını vermez
  • Niye berbat ki ? HD 6000 serisi zaten bu sene çıkmadımı ?
  • 6470 Buradaki 4 işi bozuyor. 6. Serinin ilk ekran kartlarından bu kart malesef. Ayrıca Bildiğim kadarıyla oyunlarda işlemci değilde daha çok ekran kartına göre ; performans artar/azalır.
  • Peki ekran kartı değiştiriliyormu laptoplarda ?
  • makina canınıza okuyacağına ,dedeniz okusun

değiştirin cihazı size gelmeden

açın firmaya telefon ,başka cihaz alacağım göndermeyin deyin

hangi firmadan aldınız cihazı
  • Evkurdan almıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *_Trexex_* -- 11 Ağustos 2011; 18:43:13 >
  • ben de evkurdan asus 53 alcam normal fiyatdan+150 tl isterlerse almam valla ama sana baya bindirmisler
  • bende bugün degistrdm asus aldım. Gt 540 ekran kartı var. 4 çekirdek turbo işlemcili i5. Bunu aldm biraz daha para ekleyip. İyimidir arkadaslar. Çok oyun oynayamam zaten warcraft kasmasın yeter. İyiyse konudaki arkadaslara dua edicem onlar olmasa deistirmezdim. 650 hdd var. İnş güzeldir
  • quote:

makina canınıza okuyacağına ,dedeniz okusun

değiştirin cihazı size gelmeden

açın firmaya telefon ,başka cihaz alacağım göndermeyin deyin

hangi firmadan aldınız cihazı

dostum özellikle sen cevap verirsen sevinirim. Özelliklerini eve gdince yazarım. 8 de eve gdecegim. Tam özellikleri yazarım.
  • içiniz rahat edebilir, iyi bir ekran kartına sahip çok iyi bir markanın ürününü almışsınız.muhtemelen işlemciside i5-2410 dur

forumda en çok tercih edilen ve tavsiye edilen bilgisayarlardan biridir.tüm oyunları bu cihaz ile oynayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: *_Trexex_*

Arkadaşlar az önce konuyu açmıştım ama bug oldu. Telefonla onay göndermeme rağmen diğer konuma cevap atılmıyordu o yüzden tekrar açtım..

Arkadaşlar HP den laptop aldım. Özellikleri Şöyle ;

Ekran Kartı : 1 GB hd 6470M
    İşlemci : AMD P960 4 çekirdek
    500 GB Hard disk
    64 Bit Orjinal Windos

Model Kodu : LC880EA

Yanındada hediye olarak ;

Notebook Çantası
    Kablosuz Mouse
    Fakir Lcd notebook temizlik seti
    4 gb Usb bellek
    Laptop Soğutucu

Hepsi 1500 fakat taksitle 1700 e fırladı. ASIL SORUM !!!

Bu sene üniye gideceğim tabiki pcde oyunda oyunda oynayacagım. Adam bu pc yi çok övdü. 4 ayrı çekirdek kullanıyor diyor.Fakat sizde internette bakarsanız (AMD Phenom II X4 P960) ((Faturada sadece AMD P960 yazıyor herhalde bu işlemcidir ? daha pc gelmedi eve)) İşlemci 1.80 ghz ... 4 çekirdekde olsa sizce bu çook düşük değilmi ? Belki bu işlemci değildir ben internette buna rastladım. Morelim bozuldu. Bu işlemci oyun falan açmaz gibime geliyor. World of warcraft oynayacağım ünide. Lütfen bilen arkadaşlar işlemci hakkında bilgi verirse sevinirim morelim bozuk :((( Adam o kadar övdü işlemciyi... İyi günler...

bilgisayarı değiştirme imkanınız varsa hemenhttp://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pavilion-dv6-6010st-intel-core-i5-2410m-23ghz-6gb-750gb-156-tasinabilir-bilgisayar-ll044ea/ProductDetails.aspx?productId=bd760582&categoryId=98 bunu alın ben kullanıyorum ve açamadığı oyun yok en az 3 4 yıl gider ısınma sorunuda yok ve sizin o pc ye verdiğiniz para ile aşağı yukarı aynı ama performans olarak 3 e katlar.

Laptop Aldım ama Morelim bozuk bakabilirmisiniz ?

• quote:

içiniz rahat edebilir, iyi bir ekran kartına sahip çok iyi bir markanın ürününü almışsınız.muhtemelen işlemciside i5-2410 dur

forumda en çok tercih edilen ve tavsiye edilen bilgisayarlardan biridir.tüm oyunları bu cihaz ile oynayabilirsiniz

dostum allah razı olsun. Buraya konu açmasaydım onu alacaktım. Siz ikna ettinz dua edicem. Yanında o hediyeleride aldım. Sogutucu, usb flash temizlik seti falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.