Şimdi Ara

LAPTOP ALICAM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar S.A. ben laptop alıcam kısmetse yakın zamanda yalnız aklıma takılan bir model var tavsiye ve görüslerinizi esirgemezseniz çok memnun olurum yoksa ben bu isin içinden çıkamıcam PC su : http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032250/MusteriHizmetleri

alınması için bir problem varmı ve özellikleri nasıldır en son çıkan oyunları kaldırırmı ? simdiden çok tesekkürler

• üstad sen ne yaptın bu para i5 e verilirmi.. bu işlere uzaksın galiba. bence sakın bu laptopu alma. ya pm at yardımcı olayım yada burada detaylı açıklama yapayım sana..öncelikle amacın oyun oynamak ise kesinlikle monster dan şaşma. benim elime çok laptop geçti asus toshiba casper exper samsung vs vs. bu işlerde biraz birşeyler biliyoruz diyelim işte çevredeki herkes bana getiriyor öneri istiyor söylediğimi alıyorlar.ama sana şunu söyleyeyim ilk önce dizüstü bilgisayarı masaüstü bilgisayarla karşılaştırma bile.oyun oynamak için ise dizüstü kesinlikle alınmaz. ha ben illa istiyorum diyorsan dediğim gibi monster notebooklara 1.sınıf ekran kartları taktıkları için ve güzel bir soğutma sistemi koydukları için pişman olmassın yok ben güvenemem dersen.birşeyler öneririz fiyat aralığın 2000 ytl max sanırım.
  • usta seni karsıma Allah çıkarttı ya , benim tavsiyeye ihtiyacım var sen bana burdan detaylı bir açıklama yapsan ? hem diğer arkadaslarında isine yarar beki... ya 2000 tl diyelim simdilik pc de çok oyun oynama taraftarı degilim ps3 üm var o isimi hallediyorum ps ile. 2000 liraya alabilecegim performanslı ve beni üzmeyecek laptoplar hangileri? ve yavsak adam bana dediki bu bilgisayarda 3 oyun birden oynayabilirsin dedi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: aldn34

usta seni karsıma Allah çıkarttı ya , benim tavsiyeye ihtiyacım var sen bana burdan detaylı bir açıklama yapsan ? hem diğer arkadaslarında isine yarar beki... ya 2000 tl diyelim simdilik pc de çok oyun oynama taraftarı degilim ps3 üm var o isimi hallediyorum ps ile. 2000 liraya alabilecegim performanslı ve beni üzmeyecek laptoplar hangileri? ve yavsak adam bana dediki bu bilgisayarda 3 oyun birden oynayabilirsin dedi :/

onlar hep der zaten.sen bu teknolojideki bilinen yanlışlardan millete atılan kazıklardan bir haberin olsa dudağın uçuklar..herşeyi geçtim.teknosadan teknolojik alet almak mı ? hayatta yapmam.sorunlar silsilesi sizinhttp://teknosamagdurlari.blogspot.com/ diye biryerden haberiniz yok herhalde bu adı çıkmış yerden hiçbirşey almayın.gidin vatandan %25 indirimle birşey alın alacaksanız.en azından mantıklı açıklama yapan birisini bulursunuz karşınıza.teknosada çalışanların hiçbirşeyden haberi yok..neyse uzar gider bu böyle. bekle ben sana 1 2 alternatif bakacağım. ama dediğim gibi monster laptoplar çok performanslı olur. piyasadaki bütün laptoplara i7 2630QM işlemci koyulurken onlar İ7 3610QM koyuyordu. 2. bir konu açmışsın sanırım onuda sil burdan hallederiz.

ve birşey söyleyeceksen mesajımı alıntıla ki göreyim şans eseri gördüm burayı tekrar bütün teknik yardım konularına sırayla bakıp yardımcı olmaya çalışıyorum o yüzden unutabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Temmuz 2012; 15:59:30 >

• quote:

eyvallah , tamam siliyorum :) bekliyorum modelleri

buyrun buna bakın 2bin ytl. son teknoloji olan ivy bridge hemde i7 3610 QM. ekran kartının benchmark testlerine bakayım bende.bakalım nasılmış.ama birazdan senin alacağın laptoptaki işlemciyle bu işlemci arasındaki farkı atacağım.

http://www.monsternotebook.com.tr/W251ESQ-GT630M-MONSTER%C2%AE-Q61W251ESQ01.html

bu konuya bakanlar lütfen kafanıza esip veya birisinin dolduruşuna gelip notebook almayın. ! ben çok gördüm öyle bana gelen arkadaş,akraba bana gelip hevesle diyor nasıl laptop yeni aldık çok güzelmiş öyle dediler felan.bakıyorum testlere sonuç berbat verdikleri para az değil.keyifleri kaçmasın diye pek birşey demiyorum.yazık oluyor yani verilen paralara..devir internet devri gelin buraya araştıralım.test sonuçlarına bakalım.para kolay kazanılmıyor.paranızı sokağa atmayın.aynı paraya daha iyisi mutlaka vardır..yeterki araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Temmuz 2012; 16:34:43 >

• siteye girmiyor, bizim forumdan baktım oyun için yetersiz olacagını söylüyorlar ekran kartının... sizde bir bakında..
  • quote:

siteye girmiyor, bizim forumdan baktım oyun için yetersiz olacagını söylüyorlar ekran kartının... sizde bir bakında..

şuan giriyor tekrar deneyin.
     LAPTOP ALICAM YARDIM

sizin alacağınız laptoptaki işlemci 2 çekirdekli ve şuan piyasada bulunan en iyi işlemciler sırasında 253.sırada benim önerdiğim laptoptaki işlemci 4 çekirdekli ve 46.sırada.ben kafadan atmıyorum araştırarak konuşuyorum. ekran kartı testlerinide paylaşacağım birazdan.benim önerdiğim laptoptaki ekran kartı için mi yetersiz diyorlar sizinki için mi ? size söylediğim laptop bu .

MONSTER® Q61W251ESQ01 15.6"
    Ivy Bridge Core™ i7-3610QM, 8GB DDR3-1333Mhz, 500 GB 7200 RPM, 15.6" HD 1366x768, 1GB GDDR3 128Bit nVIDIA® GT630M, nVIDIA® Optimus teknolojisi, Intel® Smart Response teknolojisi, Linux

LAPTOP ALICAM YARDIM

buyurun burdan GT630m için oyun için FPS değerleri.(" Ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir.)

ASUS K53SV CORE İ7 2630QM-2.0GHZ-4GB DDR3-640GB-15.6"-DVDRW-2GB GT540M-CAM-BT-W7PRE
    vatanda 2.227 ytl %25 indirimle 2bin olduğunu varsayalım.

aynı para benim önerdiğimdeki işlemci daha iyi ve 4gb fazlası var.asustaki ekran kartı monsterdakinin bir altında ve bayadır piyasada olan bir kart eskidi artık.benchmark testlerine bakıyorum yeni oyunların FPS değerleri bile yok.en yüksek 2011 oyunları var.ve 630m kaliteli yeni çıkan oyunlarda high ayarda 15 Fps fark atıyor.tercih sizin. aklınıza taklan bir soru olursa sorun cevaplayayım. boşuna kazıklanmayın test sonuçları ortada.paranızı çöpe atmayın.

ekran kartı sıralaması
    131.GT630M
    132.GT540M
    ..
    152.Ati 7610 Hd

gördüğünüz gibi biraz araştırmayla aynı paraya neredeyse 2 katı özelliklerde laptop bulduk.bundan sonrası size kalmış ben monstera güvenmiyorum derseniz.araştırın telefon edin konuşun ikna edici geliyorsa alın.yok diyorsanız gene bu özelliklerin altındaki laptoplara indirimsiz 2.225 ytl vermek demek.kolay gelsin. yazdıklarımı çok dikkatli okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Temmuz 2012; 16:42:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.