Şimdi Ara

Laptop alıcam yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np355v5c-s0btr-np355v5c-notebook-amd-a10-23ghz-8gb-1tb-156-2gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=63970

Bu model dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ve merak ettiğim bir şey var, Amd ile İntel arasında nasıl bir fark vardır sonradan aldığımda pişman olmamak için soruyorum daha önce hiç amd kullanmadım. Bu bilgisayarın aynısının intel olanı var 1 TB hdd yerine 750 gb hdd si var onu mu alsam bunu mu karar veremedim işlemcilerden anlayanlar bir fikir verebilir misiniz?

• +++++++++++++++
  • nopmyespk N kullanıcısına yanıt
    Amd 10 işlemci, standart i3m randımanına sahip. Hatta testlerde biraz daha düşük değer almış. İ5 işlemci, uzun vadede biraz daha iyi iş görür. Bir de cihazın fiyatı şu an için çok abartılı. 1050-150 tl gibi rakamlara kadar düşüyor, indirimle. Bu arada oyun için almayı düşünüyorsanız, daha yüksek ekran kartları barındıran ; asus k56cb, lenovo z500 vs. gibi cihazlara bakmanızı öneririm.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

İşlemci performans sıralaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 2 Ağustos 2013; 23:38:12 >
  • fiyat performans oranına göre kötü bir laptop mu bu ?
  • nopmyespk N kullanıcısına yanıt
    Bu rakamdan almayı düşünüyorsan, f/p açısından pek iyi sayılmaz, fiyatı abartı çünkü.
  • peki bu rakamdan daha iyi performansa bulabilirmiyim samsung marka olmak şartıyla ben baya araştırdım çoğu kişide bu fiyata iyi makine dedi hatta bimeksin görevlisi bile çok iyi laptop seçmişsin dedi son bi kez emin olmak için burada konu açtım.. Peki sizin önerebileceğiniz bir laptop varmıdır?

bu arada ben bunu bimeksden 1.4 mil den alcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopmyespk -- 3 Ağustos 2013; 2:57:55 >
  • o cihazları inceledim asus olanın hapörlörü altında pili fazla dayanmayan tipten ve işlemcisi düşükmüş ve lenovonunda bataryası içe kapalıymış tak cıkar yapılmıyormuş bu ikisi oyun için mükkemmel laptoplar ekran kartları çok iyi ikisininde ama benim için kullanışlılık daha önemli.. Oyun için alıyorum sayılmaz tabikide oyunda oynıyacağım ama dreamweaver c# visual.b tarzı programlarda kullanıcam ve klavyesi rahat olmasının benim için önemi büyük o yüzden samsung tercih ediyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.