Şimdi Ara

Laptop alıcam yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da söylediğim gibi laptop alıcam ve elımde en fazla 1.100tl lik bir bütçe var maalesef. İlk önce istedklerımı sıralayayım konu hakkında bilgisi olanlar yardmcı olsun bana.

- Football Manager LOL tarzında oyunlar oynuyorum o donanımda olursa bana yeter özellikleri
    -Dizi film izlerim bunda sıkıntı çıkmasın
    -Bir de çok çabuk ısınmasın bana yeter.

Bu şartlar altında bi laptop alma planı yapıyorum, açıkcası pek de anlamıyorum ekran kartı işletim sistemi falan bu yuzden yardımınza ıhtıyacım var şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ofsaytbayragı

Başlıkta da söylediğim gibi laptop alıcam ve elımde en fazla 1.100tl lik bir bütçe var maalesef. İlk önce istedklerımı sıralayayım konu hakkında bilgisi olanlar yardmcı olsun bana.

- Football Manager LOL tarzında oyunlar oynuyorum o donanımda olursa bana yeter özellikleri
    -Dizi film izlerim bunda sıkıntı çıkmasın
    -Bir de çok çabuk ısınmasın bana yeter.

Bu şartlar altında bi laptop alma planı yapıyorum, açıkcası pek de anlamıyorum ekran kartı işletim sistemi falan bu yuzden yardımınza ıhtıyacım var şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler

http://sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-Z500-59-366657-Core-i5-3230-260-Ghz-4-GB-500-GB-2-GB-VGA-156-Free-Dos-pmu269747.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.