Şimdi Ara

LAPTOP ALICAM YARDIM EDERMİSİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben laptopumu değiştirmeyi düşünüyorum ve sizlerden yardım istiyorum

Şimdi konuyu anlatayım ben şuanki laptopum işlemci i3 ram 3gb ekran kartı 1gb ve bazı oyunları kaldırmıyorum bende bunu satıp yerine yeni bitane alıcam genellikle oyun oynuyorum ve istiyorumki yeni alacağım laptop beni en az 3 yıl idare etsin oyun açısından genellikle cod bf3 moh tarzı oyunlar için istiyorum bide alabileceğim yerler teknosa , gold , bimeks , vatan ve hepsi burada

düşündüğüm özellikler :
    i5 veya i7
    ram 8gb
    ekran kartı 2 gb

Bana yardımcı olurmusunuz yanlış karar vermek istemiyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum

Bütçeyi belirtmeyi unutmuşum :) Bütçem 2000 TL zorlasam 2200 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_sero -- 29 Kasım 2012; 16:39:32 >

• Bütçe ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

Bütçe ne kadar?

Bütçeyi belirtmeyi unutmuşum :) Bütçem 2000 TL zorlasam 2200 TL
  • Asus N56VZ - Samsung NP550P5C S04TR - S05TR - Lenovo Y580

Vatanbilgisayardan samsung modeli indirimle 2000-250 tl arasında alınabilir. N56VZ yi de bimeks - teknosa gibi mağazalardan takip edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

Asus N56VZ - Samsung NP550P5C S04TR - S05TR - Lenovo Y580

Vatanbilgisayardan samsung modeli indirimle 2000-250 tl arasında alınabilir. N56VZ yi de bimeks - teknosa gibi mağazalardan takip edebilirsiniz.

asusla samsung kafama yattı ama fiyatları pahalı geldi yılbaşına kadar bekliyecem belki indirime girer diye yoksa diğer modellere yönelirim herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.