Şimdi Ara

Laptop alıcam yardım edin lütfen :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kredi kartım yok ve bir soru soracam evkurda kredi kartı olmadan alınabılıyorumu?

http://www.evkuronline.com/ev1/product_info.php?cPath=137_188_327&products_id=2226

http://www.evkuronline.com/ev1/product_info.php?cPath=137_188_327&products_id=1964

http://www.evkuronline.com/ev1/product_info.php?cPath=137_188_327&products_id=2230

cevap evetse hangisini tercih edersiniz?

bide kartsız nereler taksit yapıyor bilgisi olan varmı?

tesekkür ederim :=)

• not: laptopu 3dmax ve autocad kullanımı icin alacagım. tabi fırsat buldukca oyunda oynamak isterim.
  • Bu evkur dene yer piyasaya Kredi Kartsız alışveriş mekanı diye çıkmamışmıydı?
    Sitenin en üst kısmındaki yazıya bak.

Card Finans Şimdi Al, 15 taksit ile Ocak 2007'de ödemeye başla kampanyasi bitmistir. Gosterdiginiz yogun ilgiye tesekkur ederiz.

• ewt arkadasım şimdi baktım oraya. sanırım taksit yapıyorlar. ama fıyat farkı varmı onu yazmamıslar.
  • apple varmı burda-?
  • ben görmedim.

Arkadaslar kredi kartı olmadanda aynı fiyata taksit yapan biyerler olmalı yaa
  • eger bulursam 2gün icinde almayı düşünüyorum. laptop konusunda pek bilgim yok. sizlerin yönlendirmesi benim için önemli olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostup bu notebooklarla istediğin işlemleri yapamazsın oyun falan istiyosan daha iyi bişeyler bak.
  • hadi yaa :( cok oyun oynamıyorum ama 3dmax kullanmak icin alıcam yani ekran kartı yinede önemli olacak. ortalama o fiyata daha avantajlı önerin varmı?
  • up
  • hocam illaki bunlardan biri diyosan AMILO PRO V2060 olanı digerleri hikaye
  • grafik programları çalıştıracaksan ramine bak birde ekran kartına bak
    ekran kartın paylaşımsız olsun.
  • ekran kartı sağlam bişey lazım sana.
    ancak sakın ama sakın f.siemens alma.
    gorduum ve tanıdıım tum siemens kullanmıcıları bin pisman ve makinalri surekli sorun cikartiyor.
    cok isiniyor,klavye bozuluyor,pil kafasına gore bitiyor 15 dak falan,kilitleniyor vs vs.....
    ayrıca ev kur da hayatımda gorduum en kazık yerlerden biri.
    bence sen cevrenden ,yakın birilerinden bi kart bul kullanabilecek yada hemen basvur garantiye yada yapikrediye yada finans a.
    cunku genelde en cok bu kartlara taksit yapiliyor
  • BEnde FS almaya karar vermiştim ama inceledim teknosa da, çok kalitesiz hızlı olabilir ama. Ekranın önündeki camda dalgalanma vardı ben önce koruma yapişik zannettim cama ama maalesef kendi camı dalgalı çıktı. Birde kasası çok şık ama kalitesiz. O yüzden DELL Toshiba veya packard bell düşünüyorum. Toshiba yı inceledim inanılmaz kaliteli kasası var. DELL insp. 6000 de çok iyi ekranı mat olmaza kaçmaz o da özellikleri fiyatına göre süper. Parlak ekranda sonuçta fiyatı arttırıyor. Kısacası FS hayellerimi süzlüyordu ama hayal kırıklığına uğrattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delog -- 7 Temmuz 2006; 16:47:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.