istediğim özellikler bu max 1800 YTL bütçem var ve peşin alıcam nereden en uygun alabilirim.Marka konusunda fikirsizim servis iyi ve geniş olan bir marka düşünüyorum.Cvplarınız için Şimdiden Tşkler..
Edit:İşlemcide i7 720QM mi yoksa Core2 Duo 2.8 mi ?
2.8 ghz lik bir acer var 1850 ydi sanırım en son ne oldu bilmiyorum vatandan bakarsan bulursun i7 li olarak da casperin var o fiyata 1860 a aldım ben ama şuan 1900 lerde olabilir.i7 mi core2 duo 2.8 mi bunun içinden ben de çıkamadım i7 daha iyidir diye düşünüp i7 aldım..Ama hala anlamış değilim mantığını ne zaman 2.8 oluyo ne zaman 4 çekirdek ne zaman 2 çekirdek..İntelin sitesinde i7 nin çalışma prensibi diye bir video var mantıgını anladım ama keşke hızları da gözükse o videoda..ama i7 çok daha az ısınır diyebilirim.Çünkü 2.8 ler T9600 dür genelde T işlemciler P işlemcilere göre daha çok ısınır.i7 ler de p lerden iyi olduguna göre en az i7 ısınır.Çünkü basit bir işlem yaparken işlemci düşük hızda çalışacagından az enerji harcıycak ve daha az ısınacaktır
ewt bende baktım casperin o modeline f/p bakımından çok iyi ama nedense casper pek önerilmedi bana sen sorn yaşıomusun pcle ilgili ?
alalı 2 hafta oldu sorun görmedim tasarımı güzel değil diye almak istemedim başta ama önceden aldıgım hp tasarım harikasıydı ama fırın gibi ısınırdı ve bozuldu.Bunda ısınma yok pek .Önerenlere bakılırsa forumu takip et herkes sorun yaşadıgı markadan uzak dur diyor.Biri hp yi kötülüyor biri toshibayı biri aceri biri asusu kötülenmeyen marka görmedim şuana kadar