Bildirim
Laptop Altlığı 8 TL (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
kendi soruma kendim cevap vereyim, az önce mağazadan son 1 adet pembe rengi 7,99 fiyat etiketiyle satın aldım. çok kaliteli sağlam ahım şahım bir şey değil öyle ama verdiğin para ne, iş görür mü fazlasıyla görür elbette. çocuklar böyle cıfcıflı şeyleri seviyor onları mutlu etmenin herhangi bir bedeli yok zaten. haber veren arkadaşa teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiki yavaş dönecek, çünkü fanın sessiz olduğunu belirtmiş üretici.. Yani sessizlik için yavaş dönmesi şart.. Ama gücü arttırırsanız o zaman iş değişir -
-
quote:
Orijinalden alıntı: newrophat
quote:
Orijinalden alıntı: Johny Constantine
quote:
Orijinalden alıntı: alimmm78
Hocam gücü falan nasıl 15.6 inchlik bir bilgisayarı soğutabiliyorsa az da olsa yazın kullanırken rahat ettirir. Bir tane aldık bakalım. Bu arada rengi hakikaten ciyak değilmiş. Beğendim.
bilgisayarın zeminle temasını kessin, hava sirkülasyonu olsun yeter fanı çalıştırmasanız bile olur . illa performans için ürün alacaksanız alüminyum ızgaralı çift fanlı modellere bakın, ama normal bir pc kullanıcısı iseniz buda işinizi görür emin olun.
Teşekkürler. Sanırım 15.6 inch için 17.3 inch sığmaz buna değil mi :)
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: newrophat
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: alimmm78
Hocam gücü falan nasıl 15.6 inchlik bir bilgisayarı soğutabiliyorsa az da olsa yazın kullanırken rahat ettirir. Bir tane aldık bakalım. Bu arada rengi hakikaten ciyak değilmiş. Beğendim.
bilgisayarın zeminle temasını kessin, hava sirkülasyonu olsun yeter fanı çalıştırmasanız bile olur . illa performans için ürün alacaksanız alüminyum ızgaralı çift fanlı modellere bakın, ama normal bir pc kullanıcısı iseniz buda işinizi görür emin olun.
Teşekkürler. Sanırım 15.6 inch için 17.3 inch sığmaz buna değil mi :)
sığmaz hocam şimdi denedik çocuğun bilgisayarına 15,6 bile kenarlardan taşıyor sizinkinin altında çay tabağı gibi durur ayrıca kendi güç kablosu çok kısa uzatmanız gerekir, sağlam iyi birşey alın almışken 1 kere alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X