Şimdi Ara

Laptop Altlığı 8 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
7.701
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün geldi benimkide. Yavaş dönüyor ama sessiz. Işığı var. Bu fiyata hiç fena değil.

Laptop Altlığı 8 TL

Laptop Altlığı 8 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendi soruma kendim cevap vereyim, az önce mağazadan son 1 adet pembe rengi 7,99 fiyat etiketiyle satın aldım. çok kaliteli sağlam ahım şahım bir şey değil öyle ama verdiğin para ne, iş görür mü fazlasıyla görür elbette. çocuklar böyle cıfcıflı şeyleri seviyor onları mutlu etmenin herhangi bir bedeli yok zaten. haber veren arkadaşa teşekkürler

• Tabiki yavaş dönecek, çünkü fanın sessiz olduğunu belirtmiş üretici.. Yani sessizlik için yavaş dönmesi şart.. Ama gücü arttırırsanız o zaman iş değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Laptop Altlığı 8 TL

Laptop Altlığı 8 TL

Laptop Altlığı 8 TL

Laptop Altlığı 8 TL

Laptop Altlığı 8 TL

Hocam gücü falan nasıl 15.6 inchlik bir bilgisayarı soğutabiliyorsa az da olsa yazın kullanırken rahat ettirir. Bir tane aldık bakalım. Bu arada rengi hakikaten ciyak değilmiş. Beğendim.

bilgisayarın zeminle temasını kessin, hava sirkülasyonu olsun yeter fanı çalıştırmasanız bile olur . illa performans için ürün alacaksanız alüminyum ızgaralı çift fanlı modellere bakın, ama normal bir pc kullanıcısı iseniz buda işinizi görür emin olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

quote:

quote:

Laptop Altlığı 8 TL

Laptop Altlığı 8 TL

Laptop Altlığı 8 TL

Laptop Altlığı 8 TL

Laptop Altlığı 8 TL

Hocam gücü falan nasıl 15.6 inchlik bir bilgisayarı soğutabiliyorsa az da olsa yazın kullanırken rahat ettirir. Bir tane aldık bakalım. Bu arada rengi hakikaten ciyak değilmiş. Beğendim.

bilgisayarın zeminle temasını kessin, hava sirkülasyonu olsun yeter fanı çalıştırmasanız bile olur . illa performans için ürün alacaksanız alüminyum ızgaralı çift fanlı modellere bakın, ama normal bir pc kullanıcısı iseniz buda işinizi görür emin olun.

Teşekkürler. Sanırım 15.6 inch için 17.3 inch sığmaz buna değil mi :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

quote:

quote:

Laptop Altlığı 8 TL

Laptop Altlığı 8 TL

Laptop Altlığı 8 TL

Laptop Altlığı 8 TL

Laptop Altlığı 8 TL

Teşekkürler. Sanırım 15.6 inch için 17.3 inch sığmaz buna değil mi :)

sığmaz hocam şimdi denedik çocuğun bilgisayarına 15,6 bile kenarlardan taşıyor sizinkinin altında çay tabağı gibi durur ayrıca kendi güç kablosu çok kısa uzatmanız gerekir, sağlam iyi birşey alın almışken 1 kere alın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.