Şimdi Ara

LAPTOP AŞIRI YAVAŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhaba Arkadaşlar bende sony vaio laptop var i5 amd 5000 4 gb ram pc çok donuyor Chrome da 4 sekme zor açıyorum ne yapabilirim format atmayı denedim format atarken 7-8 saat bekledim daha yeni %70 olmuştu pc kapattım bu arada 7-8 senelik pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetpolat56 -- 5 Mart 2020; 19:15:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba toz temizliği ve termal macun yenilemesi yapın,mümkünse ram ve ssd güncellemesi yapın, oyun ve uygulama içi sıcaklık değerlerinin fotoğrafını paylaşır mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 5 Mart 2020; 19:15:17 >
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    Reis evde ki hdd taktim format atmayı denedim pc hine aynı çok bekledim win 10 win 7 yaramadı 7 senelik pc

• Rufus ile başka bir windows derlemesi ile format atın.

• Bütçeniz varsa dediğim gibi ssd alın be ram yükseltmesi yapın.

• 7-8 saat beklenmez, donanımsal problem ya da Windows imajının bulunduğu bellekte sıkıntı var.

Donanımsal olarak ne olabilir derseniz çok şey olabilir.

Sabit diskinizde sektör bozukluğu, güç regülatöründen uygunsuz ve dengesiz voltaj, CPU nun sürekli throttle yapması, çekirdek düzeyde polarizasyon arızası.

Elden geçirmek gerekir bilirkişi tarafından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd ile aşırı yavaş açılma
    8 yıl önce açıldı
    İnternetim aşırı yavaş.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir de linux sistem deneyin.Mesela Debian onda da 7 saatte mi format atıyor ? Muhtemelen donanımsal bir arıza var diye tahmin ediyorum.Ama bir de linux deneyelim.Bende de Sony Vaio var.7 senelik ama farklı Vaio.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnbalancedSkunk -- 5 Mart 2020; 19:56:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.