Laptop Bluetooth Problemi
-
-
Aklıma sadece bluetooth ile wifinin sinyallerinin çakışma ihtimali geldi. Wifi 2.4Ghz, BT 2.45Ghz bandında çalışıyor. Tabi direkt sabit bu değerlerde değil. Birkaç tane band var bu değerler etrafında +-5Hz bandlarıyla (tam emin değililm). İkisi aynı noktada buluştuysa sıkıntı çıkar büyük ihtimal. Wifi kanalı değiştirilebiliyor. Tabi direkt wifi kartından değil modemden değiştirmen gerekir. Modemin kablosuz ayarlarında bir yerlerde kanal seçimi yapılabiliyor. O kanalı değiştirmeyi deneyebilirsin. Çözer mi bilmiyorum ama.
-
yardımın için teşekkürler fakat olmadı birkaç kanal denedim işe yaramadı çok garip bir problem daha önce başına gelende çok olmamış galiba internette benzeri bir konuda bulamadım
-
Güç seçeneklerine baktınız mı peki? Başlata power plan yazınca çıkar. Yüksek performans seçili değilse belki güçten tasarruf etmek için ikisini aynı anda tam kullanamıyordur. Başka da bir şey gelmiyor açıkçası aklıma.
-
teşekkürler donanımsal bir problemmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X