Şimdi Ara

Laptop Bluetooth Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar laptopumda bluetooth problemi yaşıyorum laptopuma bluetooth hoparlör bağlayamıyorum

wifiyi kapatınca sorunsuz şekilde bağlanıyor fakat wifiyi açınca hemen kopuyor veya açıkken hiç bağlanmıyor

yardımcı olabilecek biri varmı acaba

• Aklıma sadece bluetooth ile wifinin sinyallerinin çakışma ihtimali geldi. Wifi 2.4Ghz, BT 2.45Ghz bandında çalışıyor. Tabi direkt sabit bu değerlerde değil. Birkaç tane band var bu değerler etrafında +-5Hz bandlarıyla (tam emin değililm). İkisi aynı noktada buluştuysa sıkıntı çıkar büyük ihtimal. Wifi kanalı değiştirilebiliyor. Tabi direkt wifi kartından değil modemden değiştirmen gerekir. Modemin kablosuz ayarlarında bir yerlerde kanal seçimi yapılabiliyor. O kanalı değiştirmeyi deneyebilirsin. Çözer mi bilmiyorum ama.

• yardımın için teşekkürler fakat olmadı birkaç kanal denedim işe yaramadı çok garip bir problem daha önce başına gelende çok olmamış galiba internette benzeri bir konuda bulamadım

• xrosex X kullanıcısına yanıt

Güç seçeneklerine baktınız mı peki? Başlata power plan yazınca çıkar. Yüksek performans seçili değilse belki güçten tasarruf etmek için ikisini aynı anda tam kullanamıyordur. Başka da bir şey gelmiyor açıkçası aklıma.

• teşekkürler donanımsal bir problemmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    LAPTOP SES PROBLEMİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.