Şimdi Ara

Laptop Boyama Yardım (Mahfoldu)>SONUNDA BİTTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • parmak izi kalıyosa tam kurumamıştır bende parlak gri vardı laptopumu boyamıştım güzel bir zımpara ve güzel bir yüzey temizliği sonra spreyi bi güzel sıktım ayna gibi olmuştu fotoyu bulursam atıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

parmak izi kalıyosa tam kurumamıştır bende parlak gri vardı laptopumu boyamıştım güzel bir zımpara ve güzel bir yüzey temizliği sonra spreyi bi güzel sıktım ayna gibi olmuştu fotoyu bulursam atıcam

koysan çok güzel olur walla :D
  • Tekrar boyadıktan sonra resimleri koy da görelim . «takip»
  • Keşke boyayla hiç uğraşmayıp karbon kaplama yapsaydın.Daha ucuza mal ederdin ve şık olurdu.
  • Bence de Karbon kaplama en iyisi. Hem ucuz hem zahmetsiz. Bence boyadan vazgeçin.
  • boyamaya vakit bulamıyorum bilgisayar hep lazım o yuzden boyadıktan sonra beklıyemem yani Ama Yaparsam Resimleri kesın koyarım k.bakmayın :(
  • Hocam karbon yap on numara görünüm veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

quote:

Orijinalden alıntı: burakmeric

quote:

crackerjack'in dediği de var tabi... Baktın hiç olmuyor karbon kaplama falan yaparsın. Yerine göre hayat kurtarır

Düşündüm Aslında Haklısınız Arkadaşlar Ama Ben boyamayı düşünüyorum iç gri kısımlarıda boyamak istiyorum tabiki stickerler aklıma gelmedi değil birde kaplama fiyatlarını bilen varmı arkadaşlar tahminen ne kadar tutar ??

Kendi istediğin motifi bastırırsan 50x50cm bir yüzeyi 10 ile 15TL arasına yaptırabilirsin. Hazır kaplama malzemeleri daha da ucuz olacaktır özel yapım olmadığı için. Boya işi için bulabilirsen abra pad zımpara al namus lekesini bile çıkartıyor

birader kırdın qeçirdin bizi qülmekden yaw Allah qönlüne qöre wersin :) ne komik adamlarsınız yaw ' abra pad zımpara al namus lekesini bile çıkartıyor ' adamın dibisin.

• böyle düşünmene sevndım
    şükür bitirdik ama süper oldu çizilme bile yok :/

• tebrikler güle güle kullan.
  • Resimleri sprey kutusuylamı çektin
  • kardeş güzel olmuş sevindim kurtarmana :D
  • Gayet güzel görünüyor.
  • Samimi söylüyorum laptopun boyanacağı aklımın ucundan bişle geçmezdi Ama çok güzel olmuş
  • Çok güzel olmuş.macunludan daha iyi
  • kardeş heralde bidaha macun işine girmez sin
  • Macunu gece 3 te bi başladım sabah 7-8 e kadar anca düzeltebildim bırak macunu boyama işine bile girmem denemiş oldum pişman değilim
  • Macunu komple "çek" dedim laptopu macuna batırıp çıkart demedim ki kanka Son hali çok güzel olmuş. Macun yaptın mı bunu boyamadan önce? Eline sağlık çok güzel olmuş çok beğendim. Tecrübe altındır demişler sen de macunun eser miktarda sürülen bişey olduğunu görmüş oldun işte bedavadan. Ustalar arasına adını yazdırmış oldun tebrik ederim. Yeni projeler bekliyoruz.

• quote:

Macunu komple "çek" dedim laptopu macuna batırıp çıkart demedim ki kanka Son hali çok güzel olmuş. Macun yaptın mı bunu boyamadan önce? Eline sağlık çok güzel olmuş çok beğendim. Tecrübe altındır demişler sen de macunun eser miktarda sürülen bişey olduğunu görmüş oldun işte bedavadan. Ustalar arasına adını yazdırmış oldun tebrik ederim. Yeni projeler bekliyoruz.

macundan sonra düzeltip astar,boya,vernik,boya,vernik şeklinde gittim spreyler bitene kadar
    macunu elimle yaptım ama gerçekten çok teşekkürler hepinize iyiki ypmışım

• Bi Ara Laptop Yerine Dikdörtgen Şekilli Bi Macun yığını Vardı Sanırım Burda :D İyi İşi Hocam Düzeltmek Ne Kadar Zamanını Aldı? Birde Düzelttikten Sonra Kaç Saat Uyudun :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.