Şimdi Ara

laptop dan sokulup formatlanan hdd ye win kurma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elimde bi lap top var, diski external bi kutuya konup formatlamıs(windows acılmıyomus sahibide cıkarıp baska bi makinede formatlamıs), lap top ın cd surucusu hic bi diski okumuyor, ve lap top ı actıgınızda, win/sytem32/---.dll yoktur gibi bi hata veriyor ve herhangi bi tusa basınca reset atıyor.

ne yapmalıyım?

• başka bi sistemde kurulan sistem çalışmaz zaten bu belli eğer sistem cd leri okumuyorsa hdd nin bi bölümüne windows dosyalarını atarak
    hdd den kurulum yapın
  • sanırım derdimi tam anlatamımısım, sonuc olarak lap top dan sokulmus ve 3 parcaya ayrılmıs bi disk var sistemin yuklu oldugu c surucusu formatlanmıs(baska bir bilge external takılıp) su anda actıgımızda sytem 32 de bilmemne dll yok diyor, zaten dos promt a gecse ben d surucusune bi xp attım onu calıstıracak kadarda dos hatırlıyorum ama dos promt a gecemiyorum bana kısaca bi boot dosyası lazım eskiden diskete yazardık, neyse umarım derdimi anlatabildim.
  • ''win/sytem32/---.dll yoktur'' diyosun, cd sürücüde çalışmıyor.. usb den pc yi açma şansın varmı hiç denedinmi BIOS ayarlarına girebiliyosan flashdisk e xp yi at ve açılışı USB ye yönlendir ve onarım yap...
  • ilk denedigim sey o oldu lap top asus marka bios a girisi farklımı bilmiyorum ama del enter to setup yazısı cıkmıyor, yada her hangi bi enter to setup tusu yazmıyor, bilg acılıyor bi tane asus logosu cıkıyor ardından win system32 bilmene dll yok diyor varmı fikri olan?
  • F2/F12/F4 tuşarından birini deneyerek gir bunlar tutmassa F lerin hepsini dene mutlaka bi tanesi açıcaktır, açmakta zorunda...
    bu arada bu işlemi power tuşuna bastıktan 5 sn sonra yap, ekranda herhangi bir şey yazmasını bekleme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encaflownester -- 19 Temmuz 2009; 1:57:22 >
  • 3 sn ye ye kalmadan ...dll yoktur kısmına geliyoruz, setup icin klavyede basmadıgım tus kalmadı. dos a bi gecsem bayram yapıcam
  • az kaldı oynatıcam

lap top ın bios unda boot priorty de removeble diski en uste getirmeme ragmen bir turlu usb den boot edemiyorum, 1. diske usb yi koyunca, boot oluyor, http://shiftdelete.net/usb-bellekten-xp-yuklemek-10303.html soylede bi site buldum usb den xp yuklemek icin ama birinci diske usb yi aldıgımda bilg hdd yi bulamıyor.

sonuc olarak ya usb den boot edebildigim b u seferde hdd ye ulasamadıgım bir bilg

yaada usb den boot olamayan bir bilg im var ne onerirsiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.