Arkadaşlar DVD oynatıcım bozuk oldugu için filmleri laptop dan TV ye aktarıp seyretmek istedim hazır laptopun TV Out özelliğide varken ancak ilk aldıgım kablolarla görüntü siyah beyazdı ,aldıgım yere gittim yeni kablo aldım aradaki fark ilk kablo 4 yenisi ise 7 pinli laptopun TV Out yeri 7 li ama bu sefer hiç görüntü yok Laptop LG marka DVD playerli orta halli bir cihaz Laptopu aldıgım yere gidip sorunumu anlattım onlarda tvtool.exe diye bir program var kur renk sorununu ortadan kaldırır dediler kafam karıştı sorunum donanımsalmı yoksa siyzhbeyaz seyretmem normalmi? Yardımcı olursanız sevinirim
dedikleri programı kur ntsc secam pal secenekleri vardır o ayarlara bak pal yap düzelir anlattıklarından anladıgım kadarıyla..
İlk kablon sorunsuzmuş. Siyah Beyaz alma nedenin ise Laptop görüntüyü TV'ye NTSC formatında aktarmış. Laptop un görüntü ayarlarında PAL B yi seçerek düzeltebilirsin ya da TV'nin ayarlarında NTSC seçerek te düzelebilir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme