Şimdi Ara

Laptop degisim sonrasi oneri.bilgilerinizi aktarmanizi rica ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumleten selamun aleykum.simdi benim sikintim su.ben toshibadan bir cihaz almistim.bu cihaz bir sene içerisinde 4 kez ariza verdigin dolayi gönderdim ve degisim istedim.degisim islemi sonrasi bugun beni arayip bana yeni bi cihaz gondreceklerini soylediler.bu cihaz toshiba l50-b-1nj diye bir cihaz.benim eski cihazım ise l50 a 1d3.sizce yeni gönderilen cihaz nasil iyimi yoksa eskisimi daha iyi.lutfen yardimci olursaniz sevinirim.

Eski cihaz toshiba satellite l50 a 1d3
    yeni cihaz toshiba satallite l50 b 1nj

Lutfrn yardimcinolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni onerdikleri cihaz

http://www.toshiba-turkey.com/laptops/satellite/satellite-l50-b/satellite-l50-b-1nj/tab/where-to-buy/

• Eski cihazim

http://www.teknosa.com/urunler/125032689/toshiba-satellite-l50-a-1d3-notebook

• Ekran kartı kötü
  • Hangisinin

• C4SUSXY C kullanıcısına yanıt
    Yeni gelenin ekran kartı eski bilgisayarınızın ekran kartına göre daha geride olduğunu düşünüyorum.ama o kadar belirgin bir fark olmaz sanırım.

• Cevabon icin tesklr.peki bu ghz icin ne diyorsunuz birinin 1.7 digerin 2.5 ?

Yeni gelenin işlemcisi eskisine göre biraz daha yavaş kalır,avantajı ise daha az pil tüketimi olur.ama dediğim gibi ilk bilgisayarınız daha hızlıymış.

• Peki bu yeni gelen oyun performansı nasilnolur.bu yeni gelen cihazin eskisine gore ne + si var ?

Daha fazla depolama alanı
    Daha uzun ömürlü pil kullanımı
    Daha hafif olması

Ayrıca servisle konuşup eski cihazınıza muadil bir cihaz göndermelerini talep edebilirsiniz,bunu yapmak zorundalar bildiğim kadarıyla.ekran kartı ve işlemci olarak mağdur duruma düştüğünüzü belirtin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekmi Şarraki -- 10 Ocak 2015; 4:08:08 >
  • Servis bana onerdi bunu bende kabul ettim olmazsa yarin arayip eiptal ettirim.anlamafigim sey su benim eski laptop int 1800 yeni gonderdikleri 2300 nasil oluyor anlamadim.bu l50 b serileri yeni serilermis.anlamadigim neden hu cihazi onerdiler

Yarın arayın konuşun, yeni gelen cihaz da kötü değil ama ilkine göre geride bu da sizin aleyhinize olur.cihazın pahalı olması onun iyi olduğu anlamına gelmiyor :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.