ARKADAŞLAR VESTEL MARKA Bİ LAPTOPUM VAR VE SANIRIM EKRAN KARTI İLE İLGİLİ Bİ SORUNUM VAR NE YAPTIMSA OLMUYO Bİ KERE DAHA OLMUŞTU BİŞEYLER YAPTIM GERİ GETİRDİM 2 HAFTA EWWEL BİLGİSAYARCIYA GÖTÜRDÜM YAPTI AMA GENE AYNI SORUN OLDU RESİMDE KOYUCAM Bİ YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYİM TEZ HAZIRLIYORUM YETİŞTİRMEM LAZIM LÜTFEN ÇOK ACİL..!!
SORUN ŞÖYLE ; PC'DE TEZ YAZARKEN İÇERİ İKİ DAKİKALIĞINA GİTTİM GELDİĞİMDE PC DONMUŞTU RESET ATTIM VE PC EKRAN KARTINI GÖRMEMEZLİK YAPTI VE PC AÇILDIĞINDA WİNDOWS EKRANINI GEÇTİKTEN SONRA HOŞ GELDİNİZ YAZISININ ORDAN İTİBAREN EKRAN 640 * 480 BÜYÜKLÜĞÜNE GEÇTİ EKRANIN RENKLERİ GİTTİ ABUK SABUK RENKLER, EKRANDA YUKARDAN AŞAĞI UZUN KESİK KESİK SARI ŞERİTLER VAR VE EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNÜ DEĞİSTİREMİYORUM :S NE YAPMAM LAZIM BİLMİYORUM :S
EKRAN KARTIM ; NVİDİA GeForce 8400M GS
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
istersen bir nvidianın sitesinden driver yüklede öyle dene driverla ilgili sanırım.
sanmıyorum ama bi deniyim genede az önce söktüm ekran kartını ama gene pek bişey fark etmedi.. :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme