Şimdi Ara

Laptop Ekran Kartı Yardımm !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba bende casper nirvana bilgisayar var bu bilgisayar NviDia GeForce GT 635M işlemci Intel(R) Core(TM) i3-3120M CPU @ 2.50GHz ram 4 GB falan sorun şu bu bilgisayar normalda gta 4 ü kaldrıması gerekirken en düşük ayarlada bile kasıyor normalda sistem yetiyor biraz araştırdım ve şunu gördüm laptoplarda bide harici ekran kartı oluyormuş beni harici ekran kartı intel hd graphics 4000 benim yapmak istediğim bu harici ekran kartını iptal edip gt635m kullanmak istiyorum her zaman nasıl yapıcam peki bunu ? acil cevablaarsanız sevinirim

• şuan laptopta gt635m mi var tam anlayamadım
  • vram kaynaklı olabilir mi belli bir süre dolup takılıp devam ediyordur sonra tekrar takılmalara neden oluyordur sadece texture quality low yapıp takılma olmazsa sorun vram kaynaklı diyebiliriz
  • GTA 4'de optimizasyon berbat (kod tarafı). ondandır büyük ihtimal. benhmark çalştır internetteki sonuşlarla kıyasla. sorun yoksa 1280X720 de çalıştır oyunu baya fark eder
  • Her zaman yapamassın dostum ama oyun için kart değişimini Nvidia kontrol panelinden yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 13 Şubat 2017; 19:4:21 >
  • GTA 4 orjinal değilse oyunun kendi sorunlarını ortadan kaldırma şansınız olmadığı için normal.Oyundaki bütün yamaları kurmanız gerekiyor.
  • Eger dediginiz gibi ise biostan ob yi devre disi birakin.Ki eger gt630 m aktif ise gta ıv ın sorunu.Zaten birçok pc de

optimizasyon sorunu var gta ıv de.Fps boost modları yukleyenilirsiniz.Sonra windows olay gunlugunr kapatin ve commandline.txt yontemini uygulayınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunda optimizasyon sorunu var başka oyunlarda da dene olmazsa garantiye gönder
  • Yasin3206 Y kullanıcısına yanıt
    Aslında birçok oyunda böyle yapıyor ilk aldığımdan beri böyle diyebilirim belkide
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Oyun orjinal steamdan aldım
  • Bi denicem saol yinede :D
  • barbaros433 kullanıcısına yanıt
    evet gelenlde öyle oluyor bunu nasıl tam çözcem
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    evt bu lapitoplarda 2 ekran kartı oluyo fazla güç tüketmesin diye harici ekrna kartı İntel Hd graphics 4000 normal ekran kartı nvidia gt635m
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan İpekoğlu

evt bu lapitoplarda 2 ekran kartı oluyo fazla güç tüketmesin diye harici ekrna kartı İntel Hd graphics 4000 normal ekran kartı nvidia gt635m

Geforce merkezinden yapabilirsin. Biraz uzun ama internette bulabilirsin bende öyle yapmıştım

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    bir çok şeyi denedim ama olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan İpekoğlu

bir çok şeyi denedim ama olmuyor

Benim bildiğim yöntem bu aklıma başka bişey gelmedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.