görünüşe göre acemisin bu konularda hiç dokunma bile bir uzmana götür laptoplar kolay bozulur
neyse zaten geri toplaması gerçektende zor, servise vericem temizlesinler. bi hata varsa onları falanda düzeltirler uğraşamam. ya da tanıdığım bilgisayarcı var gözümün önünde yapar bende izler öğrenirim
hacı ver servise 30-40tl neyse ver gitsin en fazla 8-10ayda bir vermen gerekır oda para değil yanı kendim açacam diye büyük masraf çıkartma ver 2-3gune serviste yapsınlar en azından hata yapma şansları yok :) kendın elleme laptop içini masaüstüne benzemez
o makinada oyun oynanmaz zaten boşuna uğraşma makinayı değiştir.
O fani temizlemen icin Notebook'u komple dagitman lazim adamim :)
arkadaşlar Bende hp g6 var icini 1 yıldır temizlemiyorum daha dogrusu garantide gidip geldiginde hic bi sorun olmuyordu ama su son 5 aydır falan makina baya zorlanıyor eskiden 6-7 saat oyunda kaldımmı ısınırdı şimdi yarım saat internete girsem hemen ısınıyor bunu nasıl halledebilirim yardım olabilecek biri varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: zicoss
arkadaşlar Bende hp g6 var icini 1 yıldır temizlemiyorum daha dogrusu garantide gidip geldiginde hic bi sorun olmuyordu ama su son 5 aydır falan makina baya zorlanıyor eskiden 6-7 saat oyunda kaldımmı ısınırdı şimdi yarım saat internete girsem hemen ısınıyor bunu nasıl halledebilirim yardım olabilecek biri varmı ?
bi kac kişiye sordum da acarsan laptopu toplayamassın dediler pek emin degilim temizlemeye olmassa bi laptop u aldıgım yere goturcem orda temizleticem temizlerlerse
cabriolet1981
kullanıcısına yanıt
veya denicem toplayamassamda napalım :D
quote:
Orijinalden alıntı: zicoss
g6'nın açılması zor gerçekten, benim de benzer model bir samsung laptop'um var. Alttan açılmıyor mecbur üstten sökmen gerekiyor. Bazılarında alt kapağı çıkardığında direk fanı görebiliyorsun ama bu modelde baya zor, üstteki arkadaş da zaten anlatımı vermiş. Tecrübeli değilsen hiç bulaşma bence
Sordum bazı abilerimede sen yapamassın falan dedilerde ondan olmadı paraya kıycam normal pc yi aldıgım yere yaptırcam temizleticem :D
enes_236468
kullanıcısına yanıt
Laptop sökümü için en güzel yöntem youtube'da model numaranı yazıp sonuna "disassembly" ekleyerek arama yapmak. Sizin cihazınızın söküm videousunun linki bu