Şimdi Ara

LAPTOP FİYATLARINDA ŞOK İNDİRİMLER ! ! ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
6.253
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aLf[o]n-Zo*

esnaf sarayı kat: 3 teknik plus bilgisayar ESKİŞEHİR yada Aksaraya gelirseniz 0543 3867680 nolu telefonumdan beni arayıp ulaşabilirsiniz.

Şehir dışından alışveriş yapacak olanlar web sitesinden mi alacak ? Taksit yapıyor musunuz bir de?
  • pm attım bakarmısınız???
  • alper kardeş, bu sattığın lg nin modelini söylermisin? facebook taki sitene baktım.orada LG R510 XS02TR yazıyor.fakat lg nin öyle bi modeline rastlayamadım ama samsungun R510 XS02TR diye bi modeli var.ondada değiştirmeden önceki ilk yazılı olan özellikler geçerli.galiba bu lg olayında bi karşıklık oldu.makinalar yanındaysa şu lg nin modelini tam olarak bi yazabilirmsin?
  • lg de gercekten bir karısıklık oldu ben özellik olarak baktıgımda LG R510 XS02TR olarak tahmin edip ilanı koymustum simdi ürünün arkasında yazan modele baktıgımda onunda opsiyonlu secenekleri oldugunun farkına vardım.yukarda yazmıs özellikler tam olarak gecerli ve ürünün özellikleridir. düsünürseniz yardımcı olayım . bu arada ürünün arkasında tam olarak e500 s.ap22t yazıyor fakat dedigim gibi opsiyonlu secenekler mevcut oldugundan tam olarak fiyat kıyasması yapabileceginizi zannetmiyorum yukardaki özellikleri ve lg kullanmak isteyip istemediginizi kafanızda sekillendirmelisiniz.ürünün piyasa göre uygun fiyatlı olarak verdigimi tahmin ediyorum.genede karsılastırınız magdur olmanız bana birsey kazandırmaz arkadaslar.
  • taksit secenegi icin eskişehirde subemizle iletisime gecmelisiniz suanda sanal post sistemi olan internet sitesine sahip degiliz bende sanal post olmadan bir site kurmanın manalı olmayacıgını dusunerek siteyi önümüzdeki ay acmayı uygun gördüm.

takistlendirme seceneklerinde bankalar komisyon oranı alıyorlar lütfen bunuda dikkate alınız. sehir dısından alısveris yaptgınızda sanal post sistemi olan arkadaslarım aracılıgı ile parayı cekebiliyorum oda normal komisyon oranlarının dısında bir oran olusuyor.

örnegin bundan önceki 3 alısverisimizde böyle bir sistem uyguladık tek cekimlerde yuzde 6 komisyon oranı ödemek zorunda kaldı alıcı arkadaslar.oysaki kredi kartlarıyla eskisehirdeki dukkanımza gelmis olsalardı tek cekimde yuzde 1.5 komisyon oranı oduyeceklerdi.

durum bundan ibaret umarım anlatabilmisimdir.
  • antep carrefourda hp 6730s 1199 süperİşlemci Intel Core 2 Duo İşlemci T5670 (1.83Ghz / 800mhz/2MB L2).
    Yonga Seti Intel PM45.
    Ekran Tipi 15.4 / WSXGA / 1280 X 800.
    Bellek 2 GB.ddr 2 800 mhz.max: 8194 (8 gb kadar ram desteği)
    Sabit Disk 120GB. hd 5400
    Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD3430, 256MB (512MB HyperMemory).harici 256 ati ekr.kartı vistada 1500 mb (1.5 gb)ekran desteği xp ve vistada 256 harici ekran kartıdır.turbo ati xp de 512 sini görebiliyor max vistada ise 1500mb yani 1.5 gibabyte görüyor yani sınırsız oyun.
    Ses Kartı ONBOARD.sterio and bass güçlendirilmiş hoparlörler
    Optik Sürücü DVD+/-RW DL SuperMulti - Fixe.çift katmanlı ve lightscribeli lazerle cd veya dvd ye resim basar masrafsız.
    Fax / Modem 56 K.
    Ağ Kartı 10/100/1000 Mb Onboard, 802.11 A/B/G.
    Bluetooth - wifi Var.pro blutooth ve pro wifi
    Batarya 6 Hücreli, 4.5 saat Li-on.
    Genişleme .4 usb li ve ethernet çıkışlı tel dialer fax modem ,güvenlik kilidi çıkışı
    Giriş/Çıkış 4 x USB, 1 x RJ-45/Ethernet, 1 x RJ-11/modem, 1 x Power connector, 1 x External monitor.
    İşletim Sistemi free dos
    Klavye / Fare ve card reader Q Türkçe Standart, Touch Pad.,sd mmc kart okuyucu ve normal multi kart okuyucu mevcuttur.
    Boyutlar 2.5 kg.
    Dahili Web Kamerası ve ses alıcısı Var.gece görüşlü 2 mp kamera ve ses alıcı entegredir.
    Garanti 24 ay

8 gb ram destekli fatura 2 yıl garantili hp6730s harici ekran kartı olduğundan vistada 1.5gb ta vistada 512 mb kadar ekran kartı destekliyor 256 harici süper bil gisayar

• @ slater2222
    arkdasım antep carefourda fiyatı nedir laptopun?
  • arkadaslar casper nirvana ve aidata satılmıtır bilginize !!! suanda lg var hazırda alıcı bekliyor
  • aLf[o]n-Zo
    bugün gene baktım duruyor orada fiyatı 1199 tl tanışın varsa aldır dostum stokta 5 taneleri daha var sordum.şu an aynı makinadan kullanıyorum vistada 1.5 gb kadar xp dede 512 mb kadar tüm oynları oyna çünkü 256 harici ekran kartı mevcut hytradiningki gta IV çok rahat kasmadan oynarsın.
  • total ekran 512 harici ekran kartı 256
  • iyide arkadasım ben o makinayı 1100 tl ye veriyorum neden ordan aldırma geregi duyayım ben mi yanlıs anladım acaba yoksa sen benidemi alıcı sandın?
  • hatta son guncellememle 1050 tl olmus
  • arkdaslar gun ıcınde bır kac yenı urun daha stoklarımıza girecek lütfen bizi takip etmeye devam edin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLf[o]n-Zo*

arkadaslar casper nirvana ve aidata satılmıtır bilginize !!! suanda lg var hazırda alıcı bekliyor

lg nin ekran kartı 8400M G gözüküyor ama bu ekran kartı bildiğim kadarıyla 128 yada 256mb olması lazım siz 512 mb demişsiniz hangisi geçerli acaba?

ayrıca bu ürüne ait piyasadaki satış yerlerinden birisi için link verebilirmisiniz?

son sorum . kredi kartına tek çekim de fiyat artıyor mu acaba vede fatura veriyormusunuz?

sorularımı yanıtlarsanız lg olanı almayı düşünüyorum
  • lg satıldı arkadasım ama suanda yenı bır lg var ılanımı guncllıyorum kontrol edersınız.

ben sizi aslında bu hızlı dongu konusunda uyarmaya calıstım ama guven meselesi tam oturmadı forumda insallah bunuda zamanla birlikte asarız ben ilanlarımı güncellemeye devam edicegim.
    her zaman icin cok uygun fiyattan veremeyebilrim ürünleri ben sadece indirim yapabilecegim kadar yapmaya calısıyorum unutmayın ki bu ürünleri sadece burda sergilemiyorum sonuc olarak bizim bir dukkanımız var ve urunler daıma vıtrınde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLf[o]n-Zo* -- 25 Şubat 2009; 16:47:44 >
  • 02-07 subat tarihleri arası yeni kampanyalarımız baslıyor bizi izlemekten vazgecmeyin...bekleyin cok yakında ayrıca sizin sectiginiz marka ve model laptop alımları icin yardımcı olabilirim.
  • hayır carrefourda 1199 peşin ödemede 100 de 10 indirimli 1080 e falan geliyor.carrefour kartında varsa 920 civarına geliyor sadece fiyat bildirmek için bi arkadaşta istemişte o yüzden
  • güzel fiyat arkdaslar kacırmayın bilgilendirme icin sagol
  • Photoshop vb. grafik programlarını kasmadan kullanabileceğim.
    Core 2 Duo işlemcili ( En az 2mb önbellek )( En az 667Mhz Fsb hızı )
    15'' inçten küçük olmayan.
    Harici ekran kartlı.
    Çift monitör çıkış alabileceğim.
    Kaliteli kasaya sahip.
    1.000 TL'yi geçmeyecek bir notebook arıyorum.

Elinizde böyle bir özelliğe sahip notebookunuz var mı?
    Ya da bu özelliklere ve fiyata yakın.....
  • boyle bir laptop ayarlanabilir lutfen p.tesiyi bekleyin yeni laptop alımı yapıcam. p.tesiden sonra daha kesin konusabiliriz bu konu hakkında.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.