Şimdi Ara

laptop için acil tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Lenovo

Ama 300 TL fark fazla diyosan Packard Bell'de alabilirsin onun özellikleride güzel.
  • Lg a510 12t ya da 13t vatandaki fiyatından daha fazla bir makine ya da gene vatandan pb lm98 17.3" lenovo çok iyi ama o kadar para vereceksen asus n53sv sx062 modeline bak eksenden.
  • Lenovo kampanyalı 1513TL.Fiyat çok iyi

Edit:LG alacaksan da o model değil bunu tavsiye ederim fiyat yine güzel:

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-a510-uae12t-a510-uae12t-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-1024mb-gt425m-500gb-15.6--dvdrw-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49119

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 31 Ocak 2011; 11:41:58 >
  • ben mobilken bakamımıştım fiyatına gerçekten iiymiş
  • güzel kampanya yapmışlar bugüne özel ama 6 taksit insan onu 10 yapar demi... benm asıl merak ettiğim lenovo aldığımda pacard bell yerine verdiğim o 300 tl lik farka değecek mi her açıdan f-p olsun oyun olsun....
  • senin ne yapacağına bağlı olarak değişir değip değmeyeceği
  • ya ben msnden memleketle görüşecem internette takılmanın dışında oyun oynuyacam cod 6 pes 11 nfs gibi oyunlar.... niyetim laptopu alıp plazmaya bağlayıp bide wless klavye mause alarak oyun oynamak....
  • niyet oyun oynamaksa lenovo daha iyi gözüküyor artıları eksileri için kullanıcı başlığını inceleyin bence.

ama benim tavsiyem lg a510 12t fiyatı aralıktaki seviyeden bile düşük 1289 tl çok iyi 13t ile arasında sadece kasa rengi farkı ve 100mhz lik bir hız farkı var. kararı kendin vermelisin

lg a510 kullanıcıları başlığını da bir ziyaret et derim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn20 -- 31 Ocak 2011; 13:06:37 >
  • teşekkür ederim 13t modeli çok yakışıklı bi kasa ama dediğin 12t de pek fark yok gibi doğrusu 1289 çok çekicide bi fiyat... bakalım olmadı bimeksin veya teknosanın kampanyalarını bekleyecez... bu tek karta kampanya yapıyorlar aadamı hasta ediyolar ya....
  • teknosadan kampanya beklemek hayalcilik olur yukardaki modeller için daha düşük fiyat bulman imkansız bence sen world kart bul ve kaçırma fırsatı.

ayrıca 12t ile 13 t aynı materyaldan mamül aradaki tek fark rengi 12t internette göründüğünden çok daha güzel canlı gözle görüldüğünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn20 -- 31 Ocak 2011; 13:28:12 >
  • dostum teşekkür ederim gerçekten ilgilendin sana bi şey daha sormak istiyorum.... bu 11t herhalded i3 işlemcili olanla 12t i5 işlemcili olan arasında ısınma ve performans olarak bi fark olurmu bazıları i3 daha az ısınır oyun için alacaksan i3 al diyor kimide tam tersi sen ne dersin?
  • valla tam üstüne bastın esas benim önerim 11t olacaktı çünkü işlemci hariç aynı makineler ve fiyatı gerçekten çok iyi

yalnız yüksek işlemci kullanımında turbo özelliği olmadığı için i5e nazaran belki bir 5 derece daha fazla ısınabilir. onun dışında performans olarak çok etkin bir fark yok aralarında
  • teşekkür ederim.... ben bu kararsızlıkla zor alırım laptopu ama hadi hayırlısı... bu lgde beni çeken bişi var ama ne onuda çözemedim gitti
  • pekı PACKARD BELL TK85-F4085-JO-001TK bu modele ne dersın ??
    laptop alıcamda fıyatıda uygun sence nasıl olur?
  • dsotum bende baktım ona aam yanlış hatırlamıyosam gt 420 ekran kartı var o paraya değmez diye düşünyorum oyun oynarsan en az gt 425 veya ati 5650 olacak ekran kartın bende araştırmalarımdan biliyorum yine üstadlar daha iyi bilirler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: theberkant85

dsotum bende baktım ona aam yanlış hatırlamıyosam gt 420 ekran kartı var o paraya değmez diye düşünyorum oyun oynarsan en az gt 425 veya ati 5650 olacak ekran kartın bende araştırmalarımdan biliyorum yine üstadlar daha iyi bilirler....

gt420 yı de hd5650 ayarında bı ekran kartı oldugunu soluyolar gecende medıamarkt takı servıs elemanıda ole soyledı
    urun ıcınde gayet ıyı oyunları oynatır dıyodu
    sasırdım napacagımı vala=))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.