Şimdi Ara

Laptop için AMD mi İntel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    • Laptop arayışındayım ve intel işlemcilerin son zamanda pek iyi olmadığını duyuyorum bu yüzden amd işlemcili laptoplara da bir bakayım dedim. Mühendislik programları için AMD işlemciler mi intel işlemciler mi daha iyi olur? Bir de AMD Ryzen 7-7735HS işlemcisinin inteldeki karşılığı nedir örneğin i7 13650HX işlemci ile kıyaslarsak hangisi daha iyidir? Ekran kartı için RTX4060 düşünüyorum.

• M.  

• Yapay zeka ile geliştirilmiş güç

TUF Gaming A14, AMD Ryzen™ AI 9 HX 370 işlemciye sahiptir, Yapay zeka işlem gücünde inanılmaz kazanımlar sağlayan yepyeni bir CPU. 12 çekirdek ve 24 iş parçacığı ile tüm oyunlarınız ve çoklu görevleriniz sorunsuz çalışacak. Bir Ryzen™ AI işlemci olarak A14, daha hızlı ses ve video kodlama, dosya sıkıştırma, bakış düzeltme ve diğer AI hızlandırmalı iş yüklerinin keyfini performanstan ödün vermeden çıkarmak için %60 daha fazla NPU gücüne sahiptir. Ryzen AI™ ile çoklu görevler bir üst seviyeye taşındı.

Asus Tuf Gaming Ryzen AI 9 Notebook Fiyatı ve Özellikleri - Vatan Bilgisayar

amd'nin yeni çıkan böyle bir işlemci serisi de var bilgin olsun. bu bölüme de sor.

https://forum.donanimhaber.com/notebook-ultrabook-oyuncu-dizustu-tavsiye-bolumu--f2035

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.