Bildirim
laptop için ses sistemi yardımı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
up -
z2300 2.1 bir sistem olduğu için ek ses kartına gerek yok -
quote:
Orjinalden alıntı: @dministrator
z2300 2.1 bir sistem olduğu için ek ses kartına gerek yok
saol cvp için -
ek kart almana gerek yok ama 2300 alacaksın o kadar para verip bende aynı laptopu kullanıyorum şu an x230 la ses kartı almadım ses fena değil ama z2300 almışken tam performans için iyi bir ses kartı alman daha iyi olacaktır. -
aynı model laptop bendede var.z5500 aldım bugün ama sadece 2 haparör çalışıyor diğerleri çalışmıyor acaba ne yapmam lazım
-
quote:
Orjinalden alıntı: DH.Ready
aynı model laptop bendede var.z5500 aldım bugün ama sadece 2 haparör çalışıyor diğerleri çalışmıyoracaba ne yapmam lazım
ses kartı lazım şu en fazla 2+1 kullanabilirsin.5+1 destekleyen ses kartı alman lazım -
BEN DEDE 7720 G VAR ses sistemi almak istedim adama sordum kaldırırmı diye zor dedi ses kartı alman lazım dedi bende ev 7+1 ev sinema sistemi alıp 7720g me bağladımhiçbir ses bozması olmadan kkaliteli ses alıyorum sanada tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X