Şimdi Ara

Laptop için tavsiye linux sistemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum umarım iyisiniz arkadaşlar. Benim bir notebook um var buna sizce hangi linux sistemini kurarsam kasma yapmaz?
    Sizce ubuntu son versiyon mu yoksa kali linux son versiyon mu sizce hangisi kasma yapmaz ikisinden biri veya başka güzel bir linux dağıtımı ne önerirsiniz?

Notebook özellikleri...
    http://www.teknosa.com/urunler/125032884/acer-es1-111m-c064-notebook

Teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal bir windows kullanıcısıysan linux mint kullan zorluk çekmezsin.Görünüm olarak windowsa yakın.Yada biraz daha farklı olsun istersen ubuntuyu dene.Daha hafif farklı sürümlerde var fakat en bilineni bu ikisi.
  • Ya Xubuntu, Lubuntu ya da Linux Mint XFCE. En mantıklı seçenekler bunlar gibi duruyor.
  • Xubuntu veya Lubuntu hangisini kursam acaba

• dwxmxx D kullanıcısına yanıt
    Lubuntu daha hafif olacaktır ancak arayüzü daha kötüdür. Xubuntu arayüzü biraz daha güzel ama Lubuntu'ya oranla biraz daha ağır.

Yani arayüz önemli diyorsan Xubuntu
    Hafiflik önemli diyorsan Lubuntu
  • Arayüzün hiç önemli mi yok o zaman Lubuntuya karar verdim :) eğer daha iyisi varsa yorum beklerim :)

• dwxmxx D kullanıcısına yanıt
    Aslında o zaman Linux Mint XFCE kurup Openbox'a da geçebilirsin ama Lubuntu ile devam et bence, çünkü yeni başladığın da Openbox can sıkıcı olabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ofis için bilgisayar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Yazılım için laptop öneri
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denemedim ama chrome os da denemek isterseniz ve işleriniz genelde internet üzerinden ise bakabilirsiniz sanırsam.
    http://www.chip.com.tr/haber/chrome-osu-nasil-indirip-yukleyebilirsiniz_59723.html
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.